Cemal Kaşıkçı'nın Cesediyle İlgili Kahin İhbarı

Suudi Arabistan'ın İstanbul Başkonsolosluğu’nda gazeteci Cemal kaşıkçının öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında başkonsolosluk bahçesinde bulunan kuyuda arama yapılmasına izin verilmedi. Diğer yandan emniyete yurt dışından Kahin olarak bilinen kişiler tarafından İnterpol aracılığıyla yurtiçinden ise bazı kişilerin cesedin yerini rüyalarımda gördüklerini söyleyerek ya da cinlerin bildirdiğini iddia ederek ihbarda bulundu ortaya çıktı.

Cemal Kaşıkçı'nın Cesediyle İlgili Kahin İhbarı
Cemal Kaşıkçı'nın Cesediyle İlgili Kahin İhbarı melek eren

Gazeteci Kemal Kaşıkçı cinayeti ne ilişkin soruşturma devam ederken Suudi Arabistan başkonsolosunun konusunun bahçesindeki uydu arama yapılmasına izin verilmediği ortaya çıktı. Türk yetkililer Konut'ta yaptıkları Arama sırasında konutun bahçesinde bulunan sıvının boşaltılması ve içinde detaylı inceleme yapılması için izin istedi. Fakat Suudi yetkililer Türk heyetinin talebine olumsuz yanıt verdi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri bunun üzerine kuyudaki sudan sadece örnek alarak Halkalı'da bulunan kriminal Polis Laboratuvarı Müdürlüğü ne gönderdi.

YENİ BOYA YAPILAN YERLER

Suudi Arabistan Başkonsolosluğu da yapılan inceleme sırasında başkonsolosun odasında aramaların yoğunlaştığı öğrenilirken konsolosta ki bazı bölümlerde yeni boya yapıldığı dikkat çekti. Ayrıca başkonsolosluk bahçesinde Evrakların yakılarak imha edilmesinin de rutin bir işlem olduğu belirtilerek konu kapatıldı. Suudi Arabistan'dan Türkiye'ye gelen heyetin Türkiye yetkililerinin yaptığı bütün incelemeleri kameraya kaybettiği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

EMNİYETE YURTDIŞINDAN BİLE CESETLE İLGİLİ İHBAR YAĞIYOR

Diğer yandan emniyete yurtdışında Kahin olarak bilinen kişilerin İnterpol aracılığıyla yurt içinde ise bazı kişilerin cesedin yerini rüyalarında gördüklerini ya daha cinlerin bildirdiğini iddia ederek ihbarda bulundukları da ortaya çıktı.

KAŞIKÇI'NIN 2 TELEFONU İNCELENİYOR

2 Ekim tarihinde Suudi Arabistan başkonsolosluğuna girerken Cemal Kaşıkçı’nın nişanlısı Hatice Cengiz'e iki tane cep telefonu verdi belirtilmişti. Emniyetin bul cep telefonları üzerinde incelemesi sürdüğü öğrenilirken Diğer yandan Kaşıkçı'nın konsolosluğa girdiği günün HTS kayıtları incelemeye alındı.

 

cemal kaşıkçı suudi arabistan istanbul kahin ceset
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama