Cemal Kaşıkçı Cinayetinde Yeni Gelişme! Çöp Konteynerinde Pantolon Ve Gömlek Parçaları…

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı’nın Ölümü ile ilgili Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda arama yapan ekipler çöp konteynırında pantolon ve gömlek parçaları buldu.

Cemal Kaşıkçı Cinayetinde Yeni Gelişme! Çöp Konteynerinde Pantolon Ve Gömlek Parçaları…
Cemal Kaşıkçı Cinayetinde Yeni Gelişme! Çöp Konteynerinde Pantolon Ve Gömlek Parçaları… melek eren

Gazeteci Cemal Kaşıkçı 2 Ekim tarihinde girdiği Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda öldürülmüş cesedi ise parçalara ayrılmıştı. Aradan 2 ay geçmesine rağmen Cemal kaşıkçının cesedi hala bulunamazken cinayetle ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. İstanbul polisinin Suudi Arabistan Konsolosluğu da yaptığı aramada çöp konteynırında bir pantolon ve 1 gömlek bulduğu öğrenildi. Alınan bilgilere göre bulunan gömlek ve pantolon kriminal inceleme için gönderildi. Aynı çöp konteynırının içerisinde kapı anahtarları kablolar ve yırtık evrak parçaları da bulundu.
Sabah'ta yer alan habere göre Suudi Arabistan İstanbul başkonsolosluğuna 2 Ekim günü giren Suudi muhalif gazeteci Cemal Kaşıkçı'dan bir daha haber alınamamıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan açıklamada Cemal kaşıkçı'nın konsoloslukta saat 13.14 de girdikten hemen sonra boğularak öldürüldüğü ve cesedinin parçalanarak ortadan kaldırıldığı belirtilmişti.

ÇÖP KONTEYNERİNDE GÖMLEK VE PANTOLON

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Cemal kaşıkçının öldürülmesine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında yeni detaylar ortaya çıktı. 16 Ekim günü Suudi Arabistan İstanbul Başkonsolosluğu’nda yapılan aramada ekiplerin başkonsolosu çöp konteynırında şüpheli bazı meteryaller buldukları belirlendi. Çöp konteyneri içerisinde bulunan pantolon ve gömlek ile yırtık evrak parçaları biyolojik inceleme yapılmak üzere kriminal laboratuvara gönderildi. Aynı zamanda yırtık evrak parçaları kriminal incelemeye alınarak araştırılmaya başlandı.

KABLOLAR VE YIRTIK EVRAK PARÇALARI

Yine Aynı çöp konteynırının içerisinde bagaj etiketi kablolar kapı anahtarları kapatmamı ve karşılığı Elektrik transistorları Ve yırtık evrak parçalarından oluşan 6 adet materyal bulundu. Polis ekipleri bu delilleri de incelenmek üzere kriminal laboratuvara gönderdi.

cemal kaşıkçı cinayeti suudi arabistan konsolosluğu son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama