Çanakkale'de Vahşet! Yatalak Babasının Boğazını Keserek Öldürdü

Çanakkale'de 54 yaşındaki Celal Pişkin yatalak babası Ali pis yeni boğazını ekmek bıçağı ile keserek öldürdü. Daha sonra aynı bıçakla kendi bileklerini kesen ve kalp bölgesinde kesip hayatına son vermek isteyen Pişkin polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Çanakkale'de Vahşet! Yatalak Babasının Boğazını Keserek Öldürdü
Çanakkale'de Vahşet! Yatalak Babasının Boğazını Keserek Öldürdü melek eren

Çanakkale İsmetpaşa Mahallesi İklim Sokak ta gece saat 04.00 sıralarında meydana gelen olayda 2016 yılında eşini kaybeden Ali Pişkin hastalığı nedeniyle yatalak olup oğlu Celal Pişkin ve gelini Nursel Pişkin de yaşamaya başladı. Gelin Nursel Pişkin kendi annesini hastaneye götürdüğü sırada evde babası ile başbaşa kalan Celal Pişkin henüz bilinmeyen bir nedenle babasının boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü. Daha sonra aynı bıçakla kendi bileklerini ve kalp bölgesini kesen Pişkin intihar etmek istedi.

GELİN EVE GELİNCE ŞOK OLDU

Eve dönen Nursel Pişkin kayınpederinin cansız bedeni ile karşı karşıya kalınca eşinin de yaralı olduğunu fark etti. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri Celal Pişkin’i ambulansla hastaneye kaldırdı. Tedavisinin ardından polis merkezine götürülen adam sorguya alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan Pişkin adliye götürmek üzere polis merkezinden çıkarıldığı sırada gazetecilerin Babanızı neden öldürdünüz sorularını yanıtsız bıraktı.

 

çanakkale vahşet son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama