Cami Avlusunda 6 Kişi Tekme Tokat Dövüp Bıçakladı

Bursa'da bir cami avlusunda bulunan çay bahçesinde oturan 35 yaşındaki Nuri Ö. yanına gelen ve Husumetli olduğu iddia edilen 6 kişi tarafından öldüresiye dövülerek bıçaklandı. Yaralanan Nuri Ö. hastanede tedavi altına alınırken olayını güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Cami Avlusunda 6 Kişi Tekme Tokat Dövüp Bıçakladı
Cami Avlusunda 6 Kişi Tekme Tokat Dövüp Bıçakladı melek eren

Bursa'da bir cami avlusunda bulunan çay bahçesinde oturan 35 yaşındaki Nuri Ö. yanına gelen ve Husumetli olduğu iddia edilen 6 kişi tarafından öldüresiye dövülerek bıçaklandı. Yaralanan Nuri Ö.  hastanede tedavi altına alınırken olayını güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Bursa'nın Merkez Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi'nde yaşanan olayda Akşemsettin caminin avlusundaki çay bahçesinde oturan Nuri Ö. Yanına gelen ve husumetli olduğu iddia edilen 6 kişi ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine 6 kişilik grup Nuri Ö.’yü dövmeye başladı. Kavga sırasında gruptan biri bıçak Çekerek Nuri Ö.’yü bıçakladı. Kanlar içerisinde yere yılan adama bir süre daha vuran Grup daha sonra kendilerine engel olmak isteyen Müşterilerin de üzerine yürüdü.  Saldırganlar daha sonra olay yerinden geldikleri taksiyle kaçtı. Güvenlik kameraları olayı anını saniye saniye kaydetti. ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edilirken Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralı Nuri Ö.,  Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

bursa cami avlusu bıçaklama son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama