Bu Sözleri Söyleyen Öz Babası: Annen Ölünce Seninle Evleneceğim

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde 16 yaşındaki Öz kızı D.D.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Dündar D. hakkında 27 yıla kadar hapis isteniyor. Davasının ilk duruşmasında 16 yaşındaki D.D. verdiği ifadede babasının kendisine "Annen 2 yıl içerisinde ölecek ve ben de seninle evleneceğim" dediğini iddia etti.

Bu Sözleri Söyleyen Öz Babası: Annen Ölünce Seninle Evleneceğim
Bu Sözleri Söyleyen Öz Babası: Annen Ölünce Seninle Evleneceğim melek eren

Bolu'nun Yeniçağa ilçesinde 16 yaşındaki Öz kızı D.D.’ye cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklu yargılanan Dündar D.  hakkında 27 yıla kadar hapis isteniyor. Davasının ilk duruşmasında 16 yaşındaki D.D.  verdiği ifadede babasının kendisine "Annen 2 yıl içerisinde ölecek ve ben de seninle evleneceğim"  dediğini iddia etti.

Yeniçağa ilçesinde ailesi ile birlikte yaşayan 16 yaşındaki D.D.  Cumhuriyet Savcılığı’na başvurarak babasının kendisine 5 ay önce cinsel istismarda bulunduğunu söyledi. 16 yaşındaki genç kız ifadesinde babasının 5 yıldır kendisine haftada 2-3 defa cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Kızın ifadesinin ardından gözaltına alınan Baba Dündar D.  sorgusunda suçlamaları kabul etmezken tutuklanarak cezaevine gönderildi.

YARGILANMASINA BAŞLANDI
Tutuklanan Dündar D. hakkında  'Çocuğun nitelikli cinsel istismarı' suçlamasıyla 27 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.  Davanın ilk duruşması ve Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülmeye başlandı. Tutuklu sanık Dündar D. ilk defa hakim karşısına çıkarken eşi ve kızı da mahkeme salonunda hazır bulundu. Mahkemede ifadesi alınan D.D "Zaman zaman her gün, zaman zaman da haftada 2-3 kez, sürekli olarak tacizde bulundu. Annem bakkala bile gönderse, babam karşı çıkardı. Babam annemi bakkala gönderip, evde benimle yalnız kalıp, taciz ederdi. 5 yıl boyunca neler çektiğimi bir Allah, bir de ben biliyorum. Babam beni kimseye söylememem için tehdit ediyordu. Söylediğim takdirde annem de dahil kimsenin bana inanmayacağını söylüyordu" dedi.

'ANNEN ÖLÜNCE SENİNLE EVLENECEĞİM' DEMİŞ
Babasının bir kargo firmasına Gece vardiyasında çalıştığını söyleyen ve işi nedeniyle gündüzleri evde olduğunu dile getiren D.D.  "Ben Gerede ilçesinde lisede okuyordum. Eve saat 15.30- 16.00 gibi geliyordum. Bunu bile babam fırsata çeviriyordu. Bana cinsel istismarda bulunuyordu. Bir keresinde 'Annen 2 yıl içerisinde ölecek ve ben de seninle evleneceğim' dedi" diyerek, gözyaşlarına boğuldu. Mahkemede genç kızın ifadesinin alınmasının ardından annesi de eşinden şikayetçi oldu. Kocasıyla 18 yıldır evli olduğunu söyleyen anne böyle bir sapık olduğunu bilmediğini, zaman zaman kendisinden şüphelense de kendisinin bunu görmediğini söyledi. Mahkemede genç kızın dayısı M.Ç.’de tanık olarak dinlendi. Yeğeninin kendisine olayı anlattığını ve hemen ardından eve gittiklerini eniştesinin belden aşağısını çıplak olduğunu ve eniştesini dövdüğünü söyledi. Dündar D.  mahkemede suçlamaları kabul etmezken, hakim tutukluluk halinin devamına karar vererek duruşmayı erteledi.

 

Bolu Yeniçağa cinsel istismar öz kızına cinsel istismar son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama