Bu Acının Tarifi Yok! Gelinliği Mezarının Üstüne Örtüldü

Adana'da burnundaki eti aldırmak için ameliyat olan ve 6 gün sonra hayatını kaybeden acil tıp teknisyenliği bölümü öğrencisi Leyla Sönmez'in gelin olma hayaliyle aldığı gelinlik mezarının üstüne örtüldü.

Bu Acının Tarifi Yok! Gelinliği Mezarının Üstüne Örtüldü
Bu Acının Tarifi Yok! Gelinliği Mezarının Üstüne Örtüldü melek eren

Adana'da özel bir hastanede 29 ocak salı günü burnundaki eti aldırmak için ameliyat olan 23 yaşındaki Leyla Sönmez operasyonun ardından alındığı odada kan kusma ve karın ağrısı çekmeye başladı. Genç kızın ailesi Elis eğlenerek doktora ve hemşireye haber verdi. Doktorlar iddiaya göre, "Kızınız naz yapıyor. Bir şeyi yok. Yakında taburcu edeceğiz"  dedi ve ailene kızlarının iyileşmesini bekledi. Ancak genç kızın ağrıları arttı ve sürekli kan kusmaya devam etti. Ameliyattan 3 gün sonra fenalaşan genç kız önce Adana şehir Hastanesi'ne Buradan da Çukurova Üniversitesi Balcalı Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye geldiğimde Doktorlar genç kızın organlarının iflas ettiğini belirledi ve kızın kalbi durdu. Genç kızın Duran kalbi doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırılırken yoğun bakım servisine Alman genç kızın iç organları çöktü ve durumunun kritik olduğu belirtildi. Acil tıp teknisyenliği bölümü 1. sınıf öğrencisi Genç kız 6 günlük yaşam mücadelesini kaybederek hastanede yaşamını yitirdi. Yapılan otopsinin ardından Sönmez'in cenazesi yakınları tarafından alınarak memleketi Adana'nın Ceyhan ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı. Genç kızın üniversiteyi bitirdikten sonra evlenmek istediği öğrenilirken gelinliği de mezarının üzerine örtüldü.
Diğer yandan olayla ilgili soruşturma başlatan Sağlık Bakanlığı'nın hastaneye müfettiş gönderdiği ameliyata giren çalışanlarda teknik görüşüldü öğrenildi. Ailenin başvurusu üzerine doktor ve diğer yetkililerin ifadesi de alındı.

adana burun eti ameliyatı son dakika leyla sönmez
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama