Böylesi Görülmedi! Adım Atacak Yer Yok

Sömestr tatilinin devam etmesi nedeniyle kış turizminin Gözde merkezlerinden Uludağ'da yoğunluk yaşanıyor. Milli Park girişlerinden hafta sonunda 10 binden fazla araç geçişi yapılırken pistleri ise kayak yapan tatilcilerle doldu taştı.

 Böylesi Görülmedi! Adım Atacak Yer Yok
 Böylesi Görülmedi! Adım Atacak Yer Yok melek eren

Uludağ'ın zirvesinde bu sezon tatilci yoğunluğu yaşanıyor. Kar seviyesinin 165 metreye kadar ulaştığı Uludağ yerli ve yabancı turistler Akın etti. Yaşanan yoğunluk nedeniyle otellerde boşar kalmazken günübirlikçi tatilciler de zirvenin keyfini çıkarıyor.

ADIM ATACAK YER YOK

Uludağ'da kayak pistleri de hem profesyonel hem de Acemi kayaçlarla doldu taştı. Bölgeye gidişte oluşan trafik yoğunluğuna ise Jandarma ekipleri müdahale ediyor. Gün içerisinde Uludağ'da Hem sesli hem de güneşli hava yaşanırken sıcaklık eksi 5 dereceye kadar düştüğü için teleferik ya da karayoluyla ulaşımın sağlandığı bölgede son yılların en gözde sezonu yaşanıyor.  Diğer yandan Türkiye'nin birçok yerinden turlarla otobüslerin öğrencileri günübirlik Uludağ getirdiği beyaz zirvenin tatildi istatistiklerinde kış turizm merkezleri Arasında ilk sırada yerini koruduğu öğrenildi.

 

uludağ tatilci son dakika yoğunluk son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama