Boşanma Sürecinde Eşinin Bir İşadamından Hamile Kaldığını ve Bebeği Çöpe Bıraktığını Öğrendi

İzmir'de yaşayan M.S., Kendisini terk ederek İstanbul'a giden ve burada bir iş adamı ile birlikteliğinden dünyaya gelen çocuğunu çöp konteynerına attığını öğrendiği eşi A.S.'ye boşanma davası açtı. Adamın bu korkunç olayı Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının terk edilen çocukla ilgili açtığı dava sayesinde öğrendiği öğrenildi.

Boşanma Sürecinde Eşinin Bir İşadamından Hamile Kaldığını ve Bebeği Çöpe Bıraktığını Öğrendi
Boşanma Sürecinde Eşinin Bir İşadamından Hamile Kaldığını ve Bebeği Çöpe Bıraktığını Öğrendi melek eren

İzmir'in Bornova ilçesinde yaşayan ve Bir fabrikada çalışan 42 yaşındaki işçi M.S. 2004 yılında A.S. ile evlendi ve Çirkin bir yıl sonra çocukları dünyaya geldi. Çift yıllarca birlikte yaşarken ilişkileri kadının 2014 yılında İstanbul'da yaşayan ailesine ziyarete gideceğini söyleyip bugün 12 yaşında olan oğlu ile birlikte evden çıkması ile son buldu. M.S. İstanbul'a giderek eşi ile görüşmek istedi Fakat aile kızlarının görüşmek istemediğini söyledi. Adam da bunun üzerine İzmir'e geri döndü.

GELEN TEBLİGATA ŞAŞIRDI

İzmir'de hayatına devam eden ve resmi olarak boşanmayan  M.S., 2016 yılının nisan ayında kendisine mahkemeden gönderilen bir  tebligatla büyük şok yaşadı. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından gönderilen tebligatta M.S. ve A.S.'ye açılan davanın tebligatında, 'yeni doğan ve doğumun ardından çöp konteynerine atılan kendilerine ait çocuğun, kurtarılıp çocuk yuvasına verildiği ve bir başka aile tarafından evlat edinilebilmesi için 'anne-babanın rızasının alınması gerektiği, bunun için de dava açıldığı bildirildi. Eşi ile 2 yıldır ayrı yaşayan adam bu durumu araştırdı ve eşinin 2016 yılının Mart ayında İstanbul'da bir iş adamı ile birlikte olduğunu ve bu kişiden bir çocuk dünyaya getirdiğini öğrendi.

ÇOCUĞU ÇÖP KONTEYNERİNE ATMIŞ

İddiaya göre kadın doğumun hemen ardından bebeğini İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunan Uran Caddesi üzerinde bir çöp konteynırına bıraktı.  Caddeden geçen ve bebeğin Ağlama sesini duyan bir kişinin ihbarı üzerine bebek polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Olayın ardından gözaltına alınan ve ifadesi alınan anne bebeğine bakamayacağını Bu nedenle terk ettiğini söyledi. Bebeğe Yiğit ismi verildi ve M.S.nin nüfus kütüğüne kaydedildikten sonra Şeyh Zayed Çocuk Evlerine teslim edildi. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuğun başka bir aile evlat edinilmesi için dava açtı.

BOŞANMAK İÇİN MAHKEMEYE BAŞVURDU

Bu konuyu öğrenen M.S. Hemen İzmir 15 aile Mahkemesi'ne başvurup hem Osmanlı hem de çocuğunun kendisinden olmadığı gerekçesiyle nesebin reddi davası açtı. Fakat Yiğit Bebeğim bir buçuk yaşında hayatını kaybetmesi nedeniyle nesebin reddi davasından vazgeçen M.S. şimdi, boşanma davasının sonuçlanmasını bekliyor.

 

izmir boşanma son dakika şok olay
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama