Birgül Memiş'in Çocuğuna Kimin Bakacağı Belli Oldu

ATV’de Yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Dün Birgül Memiş'in DNA testi sonucu Açıklanmış ve stüdyoda bir anda ortalık karışmıştı. Bugün Sosyal Hizmetler olaya el koydu ve çocuğu Teslim aldı.

Birgül Memiş'in Çocuğuna Kimin Bakacağı Belli Oldu
Birgül Memiş'in Çocuğuna Kimin Bakacağı Belli Oldu melek eren

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan ve 4 yaşındaki oğlu kocasından değil sevgilisinden olduğunu söyleyen Birgül Memiş olayında Türkiye'nin Merak ettiği DNA testi sonuçları açıklanmıştı. DNA testi sonuçlarının açıklanması ile birlikte ortalık bir anda karıştı ve Faruk Aydın Eski eşine saldırdı.

ÇOCUK FARUK AYDIN'IN DEĞİL

Birgül Hanım oğlu Görkem'in ilkesi Faruk ardından değil o zamanlar birlikte olduğu sevgilisinden olduğunu söylüyordu. Müge Anlı'nın girişimleri ile Faruk Aydın stüdyoya geldi ve DNA testi yaptırmayı kabul etti. Yapılan DNA testi sonucunda çocuğu Faruk Aydın’dan olmadığı kesinlik kazandı.

SOSYAL HİZMETLER DEVREDE

Birgül Hanım DNA testi sonuçlarının açıklanmasından sonra artık oğlunu almak istediğini söyledi. Ama Sosyal Hizmetler olaya el koyarak minik yavruyu kendi himayesine aldı. Yargı tarafından çocuğun kimde kalacağına karar verilene kadar Sosyal Hizmetler küçük çocuk için yuva olacak.

birgül memiş müge anlı ile tatlı sert müge anlı birgül memiş son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama