Bir Polisin Ölümüne Bir Polisin Yaralanmasına Neden Olan Rüzgar Çetin Jet Hızı ile Tahliye Edildi

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin yaralama suçundan sabah girdiği cezaevinden iade uygulaması sayesinde akşam salıverildi.

Bir Polisin Ölümüne Bir Polisin Yaralanmasına Neden Olan Rüzgar Çetin Jet Hızı ile Tahliye Edildi
Bir Polisin Ölümüne Bir Polisin Yaralanmasına Neden Olan Rüzgar Çetin Jet Hızı ile Tahliye Edildi melek eren

Ünlü yönetmen Sinan Çetin'in oğlu Rüzgar Çetin İstanbul Beşiktaş'ta bir gece kulübünde karıştığı kavga sırasında kasten yaralama suçundan 2011 yılında 1 yıl 8 ay hapis cezası almıştı. Bu olayda mahkeme hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına karar verirken Çetin beş yıl içinde kasıtlı suç işlemezse cezası düşecek. Ancak Rüzgar Çetin 2 yıl sonra bir kargoya daha karıştı Bu olayda da kasten yaralama ve tehdit suçlarından 6 bin TL para cezası aldı.

1 YIL 8 AY YATACAKTI

İstanbul 50 Asliye Ceza Mahkemesi bu konu hakkında İstanbul 9. Asliye Ceza Mahkemesi'nde ihbarda bulunarak Rüzgar Çetin'in hükmün açıklanmasının geri bırakılması şartını ihlal ettiği ve 5 yıl içinde yeni suç istediğini bildirdi. 19 Nisan 2018 tarihinde yeniden hakim karşısına çıkan Rüzgar Çetin'in mahkeme sanık hükmün açıklanmasının geri bırakılması kararının kaldırılarak daha önce verdiği 1 yıl 8 ay hapis cezasını açıkladı.

AYNI GÜN SALIVERİLDİ

21 Mayıs 2018 tarihinde Maltepe açık ceza evine giderek teslim olan rüzgar Çetin KHK kapsamında denetimli serbestlik yasasından faydalandı. Iyi hal kapsamında cezaevi yönetimi tarafından Rüzgar Çetin'in aynı gün serbest bırakıldığı ortaya çıktı. Rüzgar Çetin'in her hafta karakola giderek imza atmasına karar verildi.

ŞİKÂYETTEN VAZGEÇİLİNCE BIRAKILMIŞTI

2016 yılında Rüzgar Çetin Beşiktaş'ta alkollüyken kullandığı aracı ile yaptığı trafik kazasında polis memuru İsmet Fatih Alagöz ün ölümüne polis Emre Tilki kim ise yaralanmasına sebep olmuştu. Ardından tutuklanan ve 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Rüzgar Çetin'in tutuklu kaldığı süre aldığı ceza ve mağdurların şikayetinden vazgeçmesi nedeniyle tahliyesine karar verilmişti. Savcı tahliye dan sonra itiraz etmiş Bunun üzerine İstanbul Bölge adliye mahkemesinde görülen davada Rüzgar Çetin iyi hal indirimi de alarak yedi buçuk yıl hapis cezasına mahkûm edilmişti. Rüzgar Çetin'in bu dosyası ise hala yargıtayda onay bekliyor.

 

son dakika haber rüzgar çetin hapis cezası son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama