Beklenen Oldu! Zeytin Dalı Harekatının 13. Gününde Türk Özel Kuvvetler Askerleri Zirvede

Afrin Zeytin Dalı Harekatı 13. gününde. Dün, operasyon kapsamında Kurni Dağları teröristlerin elinden alınmıştı. O dağlardan bugün ilk görüntü geldi. Artık Türk özel kuvvetler askerleri Kurni Dağları'nın en yüksek noktasında…

 Beklenen Oldu! Zeytin Dalı Harekatının 13. Gününde Türk Özel Kuvvetler Askerleri Zirvede
 Beklenen Oldu! Zeytin Dalı Harekatının 13. Gününde Türk Özel Kuvvetler Askerleri Zirvede melek eren

Afrin Zeytin Dalı Harekatı 13. gününde. Dün, operasyon kapsamında Kurni Dağları teröristlerin elinden alınmıştı. O dağlardan bugün ilk görüntü geldi. Artık Türk özel kuvvetler askerleri Kurni Dağları'nın en yüksek noktasında…

Türk Silahlı Kuvvetleri, Afrin’de destan yazmaya devam ediyor. Bugün YPG’li teröristlerin elinden Ayn Batna Dağı alındı. Dün ise Kurni Dağları ele geçirilmişti. Türk Özel Kuvvetler Askerlerinin Kurni Dağları'nın en yüksek noktasındaki görüntüleri bugün geldi. Gece saatlerinde savaş uçakları tarafından Afrin'in güneyindeki Daret İzze çevresindeki terör mevzileri yoğun ateş altına alındı. Uluslararası haber ajansı AP tarafından yapılan habere göre köşeye sıkışan YPG, Türkiye’yi durdurması için müttefikleri ABD'den yardım istedi. 

TÜRK ASKERİ VE ÖSO İLERLEMEYE DEVAM EDİYOR
Türk özel kuvvetler askerlerinin, Kurni Dağları'nın en yüksek zirvesinde çekilen fotoğrafları bu sabah saatlerinde AA tarafından servis edildi. Bu fotoğraflardan hemen önce ise Amerikan Associated Press (AP) haber ajansı, YPG’li teröristlerin müttefikleri ABD’den Türkiye’yi durdurması için yardım istediğini dünyaya duyurdu. Ayrıca sınırdaki Türk tanklarının görüntüleri aynı ajans tarafından dünyaya geçildi. 

SAVAŞ UÇAKLARI BOMBA YAĞDIRDI
Gece saatlerinde savaş uçakları, Afrin'in güneyindeki Daret İzze çevresindeki terör mevzilerini bombaladı. Bu sabah saat 07.50 sularında ise Türk Askeri ve ÖSO, Ayn Batnı Dağı’nı PKK’lı teröristlerden temizledi. 

TERÖR DESTEKÇİLERİ HOLLANDA’DA GÖSTERİ YAPTI
Almanya’nın ardından şimdi de Hollanda’da PKK destekçileri sahneye çıktı. Terör destekçileri akşam saatlerinde Utrecht tren istasyonunu işgal ederken, polis göstericilere müdahale ederek tren garından çıkardı. Kentte yaşayan Türkler de karşı bir gösteri düzenledi. 

Zeytin Dalı Harekatı afrin türk özel kuvvetler askerleri afrin operasyonu son görüntüler son dakika Kurni Dağları
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama