Bayrağımız Orada Dalgalanıyor! Halep’in Batısındaki Türk Üssü’nden İlk Görüntüler

Halep’in Batısında kurulan Türk gözlem noktası ve Soçi'de yapılan mutabakat sonucu oluşturulacak olan güvenli bölgenin başlangıç noktası İHA kameraları tarafından ilk kez görüntülendi.

Bayrağımız Orada Dalgalanıyor! Halep’in Batısındaki Türk Üssü’nden İlk Görüntüler
Bayrağımız Orada Dalgalanıyor! Halep’in Batısındaki Türk Üssü’nden İlk Görüntüler melek eren

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya devlet başkanı Vladimir Putin arasında geçtiğimiz hafta Soçi'de imzalanan Soçi mutabakatında çatışmasızlık bölgesi oluşturulmasına karar verilmişti. İHA kameraları oluşturulması planlanan çatışmasızlık alanının başlangıç noktasını ilk defa görüntüleri. Halep'in batısında başlayacak olan çatışmasızlık bölgesi nde şu anda rejim güçleri ve muhalif Güçler arasında sadece bir buçuk kilometrelik bir mesafe bulunuyor. Türkiye’nin Astana sürecinde alınan karar doğrultusunda kurduğu 12 gözlem noktasından biri de bu noktada bulunuyor.

TÜRK BAYRAĞI ORADA DALGALANIYOR

Gözden noktasında Türk bayrağının dalgalanması da dikkatlerden kaçmadı. Kameralar tarafından ilk defa görüntülenen ve Çevresi beton bariyerler lakaplı olan üste birçok zırhlı araç ve çok sayıda asker bulunuyor. Üs, Muhalif Güçler vereceğim arasındaki ortada bir noktada bulunuyor Ve bölgede büyük önem taşıyor.

 

Halep türk gözlem noktası türk üssü son dakika son dakika haber halepte türk üssü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama