Batman'dan Acı Haber: 7 Asker Şehit Oldu

Batman'ın Gercüş ilçesinde yol çalışmasının güvenliğini sağlayan askerleri Taşıyan zırhlı aracın geçişi sırasında EYP patlatılması sonucu 7 askerimiz şehit oldu.

Batman'dan Acı Haber: 7 Asker Şehit Oldu
Batman'dan Acı Haber: 7 Asker Şehit Oldu melek eren

Batman Valiliği olayla ilgili bir açıklama yaparak,  "İlimiz Gercüş ilçesi kırsalında yürütülen operasyonlar sırasında operasyona giden zırhlı askeri aracımızın geçişi esnasında El Yapımı Patlayıcı (EYP) saldırısı sonucu 4 askerimiz şehit olmuş, 5 askerimiz yaralanmıştır. Bölgede kaçan teröristlerin yakalanması için geniş çaplı operasyon başlatılmıştır." ifadelerini kullandı. Valilik tarafından yapılan bu açıklamanın ardından saat 10.30 sularında gelen Haber'de ise şehit olan askerlerimizin sayısı 7'ye yükseldiği belirtildi.

NUMAN KURTULMUŞ: BUNUN HESABINI VERECEKLER

Şehit haberlerinin ardından açıklama yapan AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş, "Terör örgütlerinin tamamını lanetliyoruz. Hepsini lanetliyoruz, bu bir insanlık suçudur. Bu insanların güvenliğe huzura ihtiyacı var. Biz de devlet olarak bunu gerçekleştirmek için seferber oluyoruz"  ifadelerini kullandı. 7 askerin şehit olduğu saldırıya ilişkin konuşan Numan Kurtulmuş, "Bu millet bu terör saldırılarını bertaraf edecek, ipleri başkaları elinde olan terör sürülerini bertaraf edecektir" dedi.

batman şehit 7 şehit batman valiliği son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama