Başbakan Binali Yıldırım'ın Amasya Mitinginde Gelin ve Damat Sürprizi

Başbakan Binali Yıldırım'ın Amasya Mitinginde Gelin ve Damat Sürprizi

Başbakan Binali Yıldırım'ın Amasya Mitinginde Gelin ve Damat Sürprizi
Başbakan Binali Yıldırım'ın Amasya Mitinginde Gelin ve Damat Sürprizi
Başbakan Binali Yıldırım, referandum kampanyasının ilk mitingini bugün Amasya’da yaptı. Amasya’da kendisini dinlemeye gelenlere seslenen Yıldırım’ın bir de sürpriz konukları vardı. Nikaha giden gelin ve damat da miting alanına gelince renkli anlar yaşandı. Gelin ve damadın nikahını miting alanında kıyan Yıldırım, gelin ve damattan 3 değil, 4 çocuk istedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Amasya mitinginde konuştu. Yıldırım ilk mitingi Amasya'da yapmalarının nedeni, "Amasya'da başlıyoruz çünkü 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkarken Amasya'ya geldi İstiklal mücadelesinin ilk toplantısını burada yaptı. Amasya genelgesini bütün dünyaya ilan etti. Burada tarihi bir karar alındı" dedi.

ÇİFTİN NİKAHI SAHNEDE KIYILDI

Başbakan Yıldırım’ın, konuşmasının arasında sahnede gelin ve demat sürprizi yaşandı. Tokat Belediyesi’nde işçi olarak çalışan Fatih Coruş ve Gönül Refahiyeli çifti damatlık ve gelinlikle sahneye geldi. Çifti karşılayan Başbakan Yıldırım, “Biz 16 Nisan’ı bekleyemeyiz. o kadar vaktimiz yok diyorlar. Siz de şahitlik ediyor musunuz. Şahit misiniz’ diye kalabalığa sordu ve ‘Allah mübarek etsin’ dedi. Daha sonra damada dönen Yıldırım, ‘Fatih, Gönül’ü eş olarak kabul ediyor musun’ diye sorarak ‘Evet’ cevabı aldı. Gelin adayı Gönül’e de aynı soruyu yönelten Yıldırım, ‘Bütün kalbimle Evet’ yanıtını aldı. Başbakan Yıldırım daha sonra, “Ben şimdi nikah memuru oldum. Ben de belediye başkanın bana verdiği yetkiye dayanarak sizleri karı koca ilan ediyorum. Allah mesut bahtiyar eylesin. Allah iki cihan saadeti versin” dedi. Bu sırada cübbe ile sahneye gelen Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’na ise, ‘Geç kaldın’ dedikten sonra sözlerine şöyle devam etti: “Size bir öğüdüm var, evlilikte başarının sırrı Fatih, bir sır vereyim mi sana. İtaat et, rahat et. Bir de birbirinize peki demesini bilin. Biriniz sinirlenince öbürü peki diyecek. Gül gibi geçinip gideceksiniz. Aslında evlilik uzun ince bir yol. Ama telaşlanmayın, sizin için uzun duble yol haline getirdik. İşiniz kolay olacak. Bu yolda zaman zaman zorluklarınız olacak. Zorlukları anlaşıp azaltacaksınız. Mutlulukları da paylaşıp artıracaksınız. Böylece bir ömür boyu sevgiyle samimiyetle sadakatla, beraber mutlu şekilde bu evliliği sürdüreceksiniz. Değeli Tokatlılar, bu gençler çok şanslı. Binlerce, onbinlerce Tokatlı bu evlliliği, bu mutluluğa şahadet ediyor” dedi. Daha sonra çifte dönerek, “Cumhurbaşkanımızın da size bir öğürü var, selamı var. Anladınız değil mi” diyerek 4 çocuk talebini iletti ve geline hediye altın bilezik taktı. Daha sonra kalabalığa dönerek, “Görüyorsunuz iş içinde iç çıkardık. Bu gençlerin mutluluğuna 10 binlerin önünde şahitlik etmek varmış. Allah mesut bahtiyar etsin” ifadelerini kullandı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama