AVM'de Çıplak Arama Rezaletinin Görüntüleri Ortaya Çıktı! 17 Yaşındaki Genç Kızı 33 Dakika Boyunca Çıplak Şekilde Aramışlar

İstanbul'da Bir alışveriş merkezinde Geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda 17 yaşındaki kız hırsızlıkla suçlanır Ak götürüldüğü depoda 33 dakika boyunca çıplak şekilde aranmıştı. Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın ardından genç kızın 33 dakika boyunca arandığı görüntüler ortaya çıktı.

 AVM'de Çıplak Arama Rezaletinin Görüntüleri Ortaya Çıktı! 17 Yaşındaki Genç Kızı 33 Dakika Boyunca Çıplak Şekilde Aramışlar
 AVM'de Çıplak Arama Rezaletinin Görüntüleri Ortaya Çıktı! 17 Yaşındaki Genç Kızı 33 Dakika Boyunca Çıplak Şekilde Aramışlar melek eren

İstanbul'da Bir alışveriş merkezinde Geçtiğimiz aylarda meydana gelen olayda 17 yaşındaki kız hırsızlıkla suçlanır Ak götürüldüğü depoda 33 dakika boyunca çıplak şekilde aranmıştı.  Türkiye'yi ayağa kaldıran olayın ardından genç kızın 33 dakika boyunca arandığı görüntüler ortaya çıktı.

 İstanbul'da bir AVM de Kozmetik mağazasında hırsızlıkla suçlanan 17 yaşındaki genç kız depoda yaşadığı 33 dakikalık çıplak arama işkencesinin görüntülerini ortaya çıkardı.  O onların kayıtları dava dosyasına girerken,  Genç kızı iç çamaşırı ne kadar arayan özel güvenlik görevlisi Zuhal A.’ya 5 yıl Semiha A.’ya ise 1 yıl hapis istemiyle dava açıldı. 

HIRSIZLIKLA SUÇLAYIP DEPOYA GÖTÜRDÜLER
İstanbul Eyüp'te 2016 yılının Kasım ayında yaşanan olayda 17 yaşındaki lise öğrencisi B.C. arkadaşları ile birlikte bir AVM'ye gitti.  Genç kız ruj ruj seçmek isterken görevli tarafından takip edilmeye başlandı ve hırsızlıkla suçlandı. Mağazaya gelen Özel güvenlik görevlileri Zuhal A. ve Semiha A., genç kızı bir depoya götürerek iç çamaşırlarına kadar aradı.  genç kızın bir şey kalmadığını anlaşılması üzerine serbest bırakıldığı öğrenilirken büyük bir travma yaşayan BC polis merkezine giderek mağaza görevlileri ve güvenlik personelinden şikayetçi oldu. 

2 GÜVENLİK GÖREVLİSİ DE ARAMAYA KATILDI
Karakolda başından geçenleri anlatan genç kız, "Aramada 2 erkek güvenlik görevlisi de vardı. Onların sadece arkalarını dönmeleri istendi. Depoda kamera vardı. Mağaza müdürü bana sürekli 'Hırsızlık yaptın' diyordu. Kafama vurarak bana 'Hırsız, terbiyesiz' şeklinde hakaret etti." dedi.

KADIN GÜVENLİK GÖREVLİLERİ İÇİN HAPİS İSTENİYOR
Olay hakkında Savcılık tarafından başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren kadın güvenlikçiler,  kanun kapsamında üst tarafının dedektör veya Esra cihazından geçirilerek yapıldığını bildiklerini fakat gerekli düzen olmadığı için genç kızı soydukları söyledi.  Kızı darp ettikleri İddalarını kabul etmeyen Zuhal A. hakkında 'haksız arama', 'basit yaralama' ve 'hakaret'ten 5 yıla kadar hapis talebiyle dava açıldı.  Olayda adı geçen diğer güvenlik görevlisi Semiha A. hakkında ise 'haksız arama' suçlaması ile 1 yıl hapis istemi ile dava açıldı. 

GÖRÜNTÜLER ORTAYA ÇIKTI
Olayda güvenlik kamerası görüntüleri dava dosyasına girerken,  görüntülerde genç kızın mağazaya Girdikten 2 dakika sonra bir görevli tarafından adım adım izlenmeye başlanıyor.  Bu Sırada genç kız arkasında bulunan görevliye elindeki göstererek bir şey soruyor.  Genç kız Daha sonra başka bir reyona geçiyor ama görevliler onun baktığı reyonları bir kez daha kontrol ediyor.  Kısa süre sonra da genç kız bir depoya götürülüyor, önce çantasını çıkartıp güvenliklere veriyor güvenlikler çantayı arıyor.  Daha sonra kabanını çıkartan genç kız,  erkekler tamamen sırtına döndükten sonra soyunuyor ve iki kadın güvenlikçi genç kızı arıyor.

İSTANBUL alışveriş merkezi AVM kozmetik mağazası çıplak arama rezalet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama