Antalya'da Zorla Fuhuş Yaptırılan Kadın Kaçarak Jandarmaya Sığındı

Manavgat ilçesinde Kırgızistan uyruklu 37 yaşındaki Fatima K. Aynı ülke vatandaşı ki kadın tarafından çocuk bakma bahanesiyle Türkiye'ye getirilip fuhuş yapmaya zorlandığını karşıtı çıktığında da işkence gördüğünü öne sürerek jandarmaya sığındı. Antalya'nın Manavgat ilçesinde Jandarma ekiplerinin düzenlediği fuhuş operasyonu sonucu Kırgızistan uyruklu 2 kadın tutuklandı.

Antalya'da Zorla Fuhuş Yaptırılan Kadın Kaçarak Jandarmaya Sığındı
Antalya'da Zorla Fuhuş Yaptırılan Kadın Kaçarak Jandarmaya Sığındı melek eren

Kırgızistan da yaşayan 37 yaşındaki Fatima K. Daha önceden tanıdığı K.Z. tarafından Side Mahallesi'nde oturan ve geçirdiği trafik kazası nedeniyle bir ayağı sakat kalan Anastasia Krasiuk'un çocuğuna bakma bahanesi ile Türkiye’ye çağrıldı. Fatima K., Bunun üzerine geçtiğimiz yıl 10 ağustos günü Antalya'ya geldi ve Anastasia Krasiuk'un Side'deki evine yerleşti. Tokat birkaç gün sonra Krasiuk ve  K.Z., Fatima K.'ya fuhuş yapmasını teklif etti.  Fatima K. Bu teklifi kabul etmeyince pasaportuna el konularak iki kadın tarafından dövüldü. İkisi de Rus asıllı kırmızı olan kadınlar kadına şiddet uygulayıp ölüm tehdidinde bulunurken Fatima K. fuhuş yapmak zorunda kaldı.

EVDEN KAÇIP JANDARMAYA SIĞINDI

Fatima K., Testimiz pazartesi gecesi fuhuş yapmak istemediğini söyleyince bir kez daha darp edildi. Yediği dayak sonucunda bayılan kadın kendine geldiğinde evde kimsenin olmadığını görerek Pencereden çıkıp evden kaçtı ve jandarmaya sığındı.

'YEMEK VERİRSEK YİYECEKSİN, VERMEZSEK AÇ DURACAKSIN'

Başından geçenleri jandarmada anlatan kadın hastanede tedavi altına alındı. Fuhuşa zorlanan kardeş uyruklu kadın verdiği ifadede,"Dövdükleri ve ölümle tehdit ettikleri için fuhuş yapmak zorunda kaldım. Müşterileri, K.Z., 100 dolar karşılığı ayarlıyordu. Parayı, Anastasia Krasiuk ve K.Z. paylaşıyordu. Bana 'Sen bizim kölemizsin, istediklerimizi yapacaksın. Sana yemek verirsek yiyeceksin, vermezsek aç duracaksın' diyorlardı" dedi.

'KENDİME GELDİĞİMDE SAĞ BİLEĞİMDE KESİK OLDUĞUNU GÖRDÜM'

Son olarak pazartesi gecesi 23 sularında fuhuş yapmak istememesi üzerine kadınların kendisine saldırdığını söyleyen Kırgız uyruklu kadın, "K. yanıma gelerek saçlarımdan tutup, beni yere attı. Tekme ve yumrukla vurmaya başladı. Anastasia da yüzümü defalarca tekmeledi. Bayıldım. Kendime geldiğimde sağ bileğimde kesik olduğunu, kanadığını gördüm. Kanamayı durdurmak için sardım. Evde kimsenin olmadığını anlayınca pencereden çıkıp, jandarmaya geldim" diye konuştu.

TUTUKLANDI

Bunun üzerine operasyon düzenleyen Jandarma ekipleri Perşembe günü Anastasia Krasiuk'yı  evinde gözaltına aldı. Gözaltına alınan kadın olaydan haberi olmadığını iddia etse de insan ticareti ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçlarından sevk edildiği hakimlik tarafından tutuklandı.

KAÇMAYA HAZIRLANIRKEN YAKALANDI

Olayın ardından kaçan diğer kadın ise dün akşam saatlerinde saklandığı evde yurt dışına çıkmak için bavullarını hazırlarken yakalandı. Fuhuş yaptığını jandarmada verdiği ifadede kabul eden kadın Fatima K.'yı dövmediğini öne sürdü.

antalya fuhuş operasyonu son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama