Antalya’da Korkunç Yangın! 351 Hayvanı Gözlerinin Önünde Telef Oldu

Antalya’da korkunç yangın! Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki bir arazide büyük bir yangın çıktı. Yangında ise iki kardeşe ait 351 küçükbaş hayvan telef olurken, 5 hektarlık alanla birlikte bir karpuz tarlası da yanarak kül oldu. İşte detaylar…

Antalya’da Korkunç Yangın! 351 Hayvanı Gözlerinin Önünde Telef Oldu
Antalya’da Korkunç Yangın! 351 Hayvanı Gözlerinin Önünde Telef Oldu Hasan Vural Topbaş

Antalya’da korkunç yangın! Antalya’nın Manavgat  İlçesi’ndeki bir arazide büyük bir yangın çıktı. Yangında ise iki kardeşe ait 351 küçükbaş hayvan telef olurken, 5 hektarlık alanla birlikte bir karpuz tarlası da yanarak kül oldu. İşte detaylar…

Antalya’da çıkan yangın büyük bir üzüntüye sebep oldu. Antalya’nın Manavgat İlçesi’ndeki Hatipler Mahallesi’nin bulunduğu arazi bölgesinde bir trafo bulunuyor. Bu trafonun olduğu yerdeki elektrik telleri ise bir anda şase yapınca arazide yangın çıkmasına sebep oldu. Çıkan yangın sıcaklığın etkisinin yanı sıra rüzgarla birlikte daha da yayıldı ve Alaattin-Selahattin Gök kardeşlere ait olan ahıra da sıçradı. İki kardeşin ahırında bulunan 351 hayvanı ise yangında gözlerinin önünde telef oldu. 

Yangın sırasında ise kasaplar zarar gören hayvanları da telef olmamaları için kestiler. Hayvanlarının yandığını gören aile bireyleri ise olay yerinde fenalık geçirdi ve ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

ÇOK SAYIDA EKİP ÇALIŞTI

Yangının söndürülmesi içinse 8 itfaiye, 44 su tankeri, 5 arazöz ve 2 iş makinesi çalıştı. Vatandaşlarda ekiplere yangının söndürülmesi için yardımcı oldu. Ekiplerin ve vatandaşların yoğun uğraşı sonucunda yangın kontrol altına alındı. Bölgede 351 hayvanın telef olmasının yanı sıra 5 hektarlık alan ve zeytin ağaçları ile birlikte bir de karpuz tarlası yanarak kül oldu. 

Kaymakam Nazmi Günlü ise yangınla ilgili olarak,  "Hava şartları çok kötü, sıcak ve rüzgarlı bir hava var. Maalesef küçükbaş hayvan zayiatımız var. Onun da tespitlerini yapıyoruz." dedi.

 

Antalya Antalya yangın Manavgat Manavgat'ta hayvanlar telef oldu
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama