Ankara Keçiören'de Korkunç Olay! Öldürülen Gencin Cesedi Ranza İçerisinde Binadan Çıkarıldı

Ankara'nın Keçiören ilçesinde Afgan uyuşturucu taciri sevgilisinin birlikte olduğu gece 32 yerinden bıçaklayarak öldürdü ve cesedi dağlık alana attı. Afgan cani, suç ortaklarını öldürmek istediği sırada yakalandı.

Ankara Keçiören'de Korkunç Olay! Öldürülen Gencin Cesedi Ranza İçerisinde Binadan Çıkarıldı
Ankara Keçiören'de Korkunç Olay! Öldürülen Gencin Cesedi Ranza İçerisinde Binadan Çıkarıldı melek eren

Ankara'da sevgilisinin birlikte olduğu gece 32 yerinden bıçaklayarak öldüren ve daha sonra cesedi battaniyeye sararak ranzanın içerisinde dağlık alan alttan alttan uyuşturucu taciri Türkiye'yi terk etmek istediği sırada kıskıvrak yakalandı. Afgan caninin cesedi Ravza içerisinde binadan çıkarma anları ise güvenlik kameralarına yansıdı.

32 YERİNDEN BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRDÜ

Ankara'nın Keçiören ilçesinde 20 Eylül Perşembe günü meydana gelen olayda emniyet Kaynaklarına göre Yenimahalle ilçesinde ikamet eden Evli ve iki çocuk babası Afganistan vatandaşı Ajmal Amani (27),  daha önceden tanımadığı belirtilen 22 yaşındaki Fatemah Safari'den gelen telefonla sevgilisi 18 yaşındaki Zeynab Rezaei'nin başka bir Afganistan vatandaşı olan 19 yaşındaki Ansar Yousefi Ile ilişkisinin olduğunu öğrendi. Amani, kendisini arayan ve telefonda tanıştığı kadınla buluşarak Ansar Yousefi'nin evine gitti.  2 Afgan aynı kadınla birlikte olduklarını öğrendikten sonra kavgaya tutuştu.  Kavga sırasında Ajmal Amani, 19 yaşındaki gencin 3 kişinin gözü önünde 32 yerinden bıçaklayarak öldürdü.

RANZANIN İÇİNDE ÇIKARDILAR

Ajmal Amani, Cinayetin ardından Evdekilerin Tedirgin olduğunu görünce hemen bir plan yaptı ve arkadaşlarını arada. Cesedi önce bir battaniyeye soran tatil daha sonra Vazonun içine koydu ve Evde bulunan Javad Ataei'nin de yardımıyla arkadaşının getirdiği kamyonete yükledi. İkili ortalığın sakin olduğunu gördükten sonra cesedi koydukları ranzayı Sirkeli Köyü civarında dağlık alana bıraktı. Vatandaşlar boş arazide denk geldikleri ranzanın için incelediklerinde cesetle karşılaşarak olayı polise bildirdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler ranzanın içerisinde bulunan şahsın cinayete kurban gittiğini belirledi.

KATİL ZANLISI MAKTÜLÜN PARMAK İZİNDEN BULUNDU

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın faillerini yakalamak için tahkikatı derinleştirir Ken bir ay önce Yozgat'a parmak izi verdiği anlaşılan Ansar Yousefi'nin o gün yanında bulunan kişiye ulaştı. Alman bilgi doğrultusunda Ajmal Amani ismine ulaşan polis ekipleri,  daha sonra şahsın eşinin ifadesini aldı. Kadın ifadesinde eşinin eve geç saatte geldiğini ve üzerinin konu olduğunu söyledi. Bunun üzerine polis ekipleri Amani'nin irtibatlı olduğu kişilerin evlerine operasyon düzenledi.  Düzenlenen operasyonda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.

CİNAYETE ŞAHİT OLAN 3 KİŞİYİ SINIRDA ÖLDÜRECEKTİ, YAKALANDI

Yapılan İnceleme sonucunda sınır dışına Kaçmak için hazırlanan Ajmal Amani'nin bulunduğu adres belirlendi. Ayrıca katil zanlısının cinayete şahit olan Zeynab Rezaei, Fatemah Safari ve Javad Ataei’yi öldürmeye hazırlandığı da belirlendi. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan katil zanlısı Ajmal Amani, cinayete şahit olan Zeynab Rezaei ile Fatemah Safari çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Gencin cesedini mani ile birlikte taşıyan 17 yaşındaki Javad Ataei ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

son dakika ankara keçiören son dakika haberi cinayet
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama