Alparslanlar Ve Kılıçlar Teröristlere Darbe İndirdi

Mustafa Tarman Özel Harekat ve komando birlikleri 2 yılda 40 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi içerisinde çok miktarda silah mühimmat ve yaşam malzemesi bulunan PKK'lı teröristlerin kullandığı 69 sığınağı imha etti.

Alparslanlar Ve Kılıçlar Teröristlere Darbe İndirdi
Alparslanlar Ve Kılıçlar Teröristlere Darbe İndirdi melek eren

Muş il Jandarma Komutanlığı'na bağlı "Alparslanlar" ve "Kılıçlar" adlı  jandarma özel harekat ve komando birlikleri terörle mücadelede düzenledikleri başarılı operasyonlarla ön plana çıkmaya devam ediyor. Yaz kış demeden bölücü terör örgütüne operasyon düzenleyen jöh ve komando lar günlerde kırsal alanı didik didik arayarak sığınakları belirliyor. Şimdiye kadar operasyon düzenledikleri sığınaklarda 7 kısa namlulu silah, 20 uzun namlulu  silah, 133 el bombası, 5 el yapımı patlayıcı, bir ton 774 kilogram amonyum  nitrat, patlayıcı yapımında kullanılan malzeme, 24 el yapımı patlayıcı düzeneği,  26 kalaşnikof, 3 M-16 silah, 10 tüplü ocak, 28 av tüfeği, 16 tabanca, RPG-7  roketatar, zagros keskin nişancı silahı, 16 el telsizi, 24 bilgisayar, 55 cep  telefonu, 12 kilogramlık 109 tüp, 57 piknik tüpü, 313 örgütsel doküman,  jeneratör, 35 bin lira, çok sayıda yaşam ve tıbbi malzeme ele geçirildi. Son yıl da çok sayıda operasyonu gerçekleştiren "Alparslanlar" ve "Kılıçlar", 40 PKK'lı teröristi etkisiz hale getirdi 69 sığınak ve içerisinde bulunan farklı yaşam malzemesi ve mühimmatları imha etti. Karpuz Gece gündüz demeden milletin huzuru ve vatanın Bölünmez bütünlüğü için terör örgütü PKK mensupları ile mücadele eden  "Alparslanlar" ve  "Kılıçlar", Arda tükenme noktasına gelen teröristlerin adeta korkulu rüyası haline geldi.

27 Temmuz 2015 tarihinde Malazgirt ilçesinde Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız şehit eden PKK mensuplarına polis özel harekat ekipleri ile etkisiz hale getiren Güvenlik güçleri arasında yer alan jandarmanın "Alparslanlar" ve "Kılıçlar" adlı özel birliği, karlı dağlarda yürüttüğü  mücadeleyle teröristlere ağır darbe indirdi.

 

muş jöh malazgirt son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama