Aldatılıyor Muyum Diyen Ona Koşuyor! Aldatan Eşlere Dedektif Takibi!

Bursa'da dedektiflik bürosu Kur'an ve aldatılma şüphesi üzerine eş takibi personel ve iş ortağı araştırması ebeveynlerin çocukları takip gibi işler yapan Burçin Doğan 10 kişilik ekibiyle kılıktan kılığa girerek teknik ve fiziki izleme yapıyor.

Aldatılıyor Muyum Diyen Ona Koşuyor! Aldatan Eşlere Dedektif Takibi!
Aldatılıyor Muyum Diyen Ona Koşuyor! Aldatan Eşlere Dedektif Takibi! melek eren

Bursa'da Burçin doğan 6 yıl önce dedektiflik bürosu açarak eşlerini aldatma şüphesi olan kişilerin takibi personel ve iş ortağı araştırması ebeveynlerin çocuklarını takibi gibi işleri ve 10 kişilik ekibiyle devam ettiriyor. 10 kişilik ekip içerisinde bulunan Dedektifler tesisatçı moto kurye taksici ve kargocu kılığına girerek büyük bir titizlikle teknik ve fiziki araştırma yapıyor.

ELEKTRİKÇİ DÜKKANI VARDI, DEDEKTİF OLDU

6 yıl önce küçük bir elektrikçi dükkanı varken böyle bir fikir aklına gelen ve dedektiflik bürosu Kuran Burçin Doğan Bursa'da bir ilk olduğunu Türkiye'de yasal olmayan yollar ile düet yapan birkaç kişinin olduğunu söyledi. Doğan yaptığı açıklamada, "Soruşturma faaliyetleri üzerinde, kişi ve kurumlara özel çalışıyoruz. İnsanların ulaşmak istediği bilgilere daha kolay ulaşmasını sağlıyoruz. İşimizi yasal çerçevede yaparak kanunlara uymaya özen gösteriyoruz. Farklı talepler gelebiliyor.  Sadakatsizlik, kayıp kişiler, borçlu, alacaklı gibi dosyalar geliyor. Öğrenci aileleri de başvuruyor. Aile, üniversitede okuyan öğrencisinin ne yaptığını bilmek istiyor. Kalabalık bir ekibimiz var.  Bize yol gösteren emekli polis memurlarımız var. Bütün personelimiz eğitim alıyor. Kanunlara aykırı hareke etmemek ile birlikte fiziki takip ve sosyal medya takibi yapıyoruz. Bazı dosyalarda izin alarak teknik takip de yaptığımız oluyor. Ücretlendirmemizi günlük bazda yapıyoruz. Kişi ve takip gününe göre fiyat tarifemiz değişiyor. Bize en çok başvuranlar ise eşlerinin kendisini aldattığını düşünen kişiler'' diye konuştu.

bursa dedektiflik bürosu son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama