Akşener'in Çöp Kamyonu İddiasına Resmi Açıklama Geldi: Aynı Güvenlik Tedbirleri Uygulandı

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Gaziantep mitinginde yolunun belediye kamyonu tarafından kesildiğini iddia etmişti. O iddialara ilişkin Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak, muhtemel bir bombalı araç saldırısına karşı daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakan Binali Yıldırım ve diğer siyasi parti liderleri miting programlarında uygulanan güvenlik tedbirlerinin uygulandığına dikkat çekti.

Akşener'in Çöp Kamyonu İddiasına Resmi Açıklama Geldi: Aynı Güvenlik Tedbirleri Uygulandı
Akşener'in Çöp Kamyonu İddiasına Resmi Açıklama Geldi: Aynı Güvenlik Tedbirleri Uygulandı melek eren

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün Gaziantep mitinginde yolunun belediye kamyonu tarafından kesildiğini iddia etmişti. O iddialara ilişkin Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü bir açıklama yaparak,  muhtemel bir bombalı araç saldırısına karşı daha önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başbakan Binali Yıldırım ve diğer siyasi parti liderleri miting programlarında uygulanan güvenlik tedbirlerinin uygulandığına dikkat çekti.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Gaziantep'te düzenlediği mitinge ilişkin açıklamalarda bulundu.  Akşener,  "Bu milletin kaynaklarıyla önümüze engeller dikenlerin devri bitiyor. Engelleri aşa aşa, tuzakları boza boza geliyoruz. Engelleri aşa aşa geliyoruz. Bu ülkeyi yönetenler, çöp kamyonları ile bizi durdurabileceklerini sanıyorlarsa, yanılıyorlar. Bu yürüyüşü ve Anadolu kadınının başlattığı bu tülbent devrimini #Durduramayacaksınız"  derken söz konusu Çöp kamyonu hakkında Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından açıklama gecikmedi. 

GAZİANTEP İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ’NDEN AÇIKLAMA
Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü konu hakkında yazılı bir açıklama yaparak, 
"İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener tarafından bugün 13:00-16:20 saatleri arasında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda bir miting programı yapılmıştır. Söz konusu miting programı nedeniyle Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan değerlendirmeler neticesinde Sayın Cumhurbaşkanımız ve siyasi parti genel başkanları tarafından geçmişte yapılan miting tedbirleri ışığında 24 Haziran seçimleri nedeniyle yapılacak mitingler için belirlenen güvenlik önlemleri uygulanmıştır. Bu tedbirler kapsamında muhtemel bombalı araç saldırılarına karşı ana bulvar ve arterlerin kapatılmasında İl Emniyet Müdürlüğümüz, kamu kurumlarımız ve belediyelere ait iş makinalarından yararlanılmaktadır. İlimizde gerçekleştirilen siyasi parti miting programlarının olaysız bir şekilde sona erdirilmesi konusunda alınan tedbirler hassasiyetle uygulanmaktadır. Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve diğer siyasi parti liderleri miting programlarında uygulanan tedbirlere ilişkin fotoğraflar ilişikte sunulmuştur.” İfadelerini kullandı.

 Ayrıca Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti mitinglerinde uygulanan tedbirlere ilişkin üç ayrı fotoğrafta paylaşıldı. Söz konusu fotoğraflarda da aynı güvenlik tedbirlerinin alındığı görülüyor.

 

 

 

 

meral akşener iyi parti çöp kamyonu açıklama iyi parti gaziantep mitingi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama