Akıl Almaz Olay! Plazanın 42. Katından Atladı, AVM'nin Çatısına Düşerek Ağır Yaralandı

Konya'da 42 katlı bir Plazanın en üst katındaki restorandan atladığı iddia edilen henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi bitkide bulunan alışveriş merkezinin çatısına düştü. Ağır yaralanan gencin hastanede tedavi altına alındığı öğrenildi.

Akıl Almaz Olay! Plazanın 42. Katından Atladı, AVM'nin Çatısına Düşerek Ağır Yaralandı
Akıl Almaz Olay! Plazanın 42. Katından Atladı, AVM'nin Çatısına Düşerek Ağır Yaralandı melek eren

Konya'da bir genç 42 katlı Plazanın en üst katında bulunan restoranda aşağıya atladı. AVM'nin çatısına düşerek ağır yaralanan genç hastaneye kaldırıldı.

KİMSE NE OLDUĞUNU ANLAYAMADI

Konya'nın Merkez Selçuklu ilçesi Feritpaşa Mahallesi kule Caddesi üzerinde bulunan 42 katlı bir plaza da yaşanan olayda iddiaya göre Plazanın en üst katında bulunan restoranın teras kısmına çıkan 20'li yaşlarındaki bir erkek kendisini aşağıya bıraktı. 42 kattan atlayan genç hemen Bitişik de bulunan alışveriş merkezinin yemek bölümünün çatısına düşerek ağır yaralandı. Olay yerine vatandaşların ihbarı üzerine polis İtfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.  Kartonpiyer tabaka üzerine düşen ve Hareket etmekte zorlanan genci itfaiye ekipleri kurtarmak için tavanı kırdı. Genç daha sonra sedyeye alınarak iple aşağı sarkıtıldı ve ambulans alındı. Olay yerinde sağlık ekipleri tarafından ilk Müdahalesi yapılan genç daha sonra ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan gencin durumunun ağır olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

konya plaza intihar son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama