Akhisar'da Otobüs Şoförünün Genç Kıza Tacizi Kameralara Yansıdı

Manisa'nın Akhisar ilçesinde bir otobüs şoförünün genç bir kızı taciz ettiği dakikalar otobüsün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Akhisar'da Otobüs Şoförünün Genç Kıza Tacizi Kameralara Yansıdı
Akhisar'da Otobüs Şoförünün Genç Kıza Tacizi Kameralara Yansıdı melek eren

Olay Manisa'nın Akhisar ilçesine bağlı zeytinliova Mahallesi'nde yaşandı. Alınan bilgiye göre otobüse işe giden S.G. isimli genç kız otobüs ücretini ödemek istediği sırada otobüsün boş olmasını fırsat bilen otobüs şoförü O.A., ellerini S.G.'nin yüzüne uzattı.  18 yaşındaki genç kız otobüs şoförünün bu davranışı karşısında şok olurken geriye çekilerek kendini korumaya çalıştı. Taciz girişiminde bulunan otobüs şoförü ise gülmeye başladı. enç kız yaşadığı şokla otobüsten iner inmez durumu ailesine anlattı. Daha sonra otobüsün Kamera kayıtlarını almak için de harekete geçen genç kız Akhisar Mahalle kooperatifinden de aldığı destek ile görüntüleri ulaştı. Görüntülerin eline ulaşmasının ardından savcılığa giden genç kız suç duyurusunda bulundu.  Otobüs şoförü olayın ortaya çıkmasının ardından görevden atıldı.

ŞOFÖR O.A.: "GEL BİR KERE ÖPEYİM"

Diğer yandan yaşanan taciz otobüsün güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde 18 yaşındaki genç kız otobüse bindikten sonra ücreti ödemek için kart basma makinesine uzanıyor ve bu sırada şoför  O.A.'nın genç kıza doğru uzanıp yüzünü okşayarak “Gel bir kere öpeyim” demesi duyuluyor.

manisa akhisar taciz otobüs şoförü son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama