Adnan Oktar'ın Cezaevinden İlk İsteği Bakın Ne Oldu

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik olarak başlatılan soruşturma kapsamında örgütün bir numaralı zanlısı Adnan Oktar Geçtiğimiz günlerde ‘suç örgütü kurmak’, ‘cinsel saldırı’, ‘hürriyeti tahdit’ gibi Suçlamalarla tutuklanmıştı. Adnan Oktar tutuklanmadan önce yüzlerce metre karelik lüks malikâne ve villalarda faaliyet yürüyordu. Cezaevinde ise Adnan Oktar'ın kalacağı Koğuş belli oldu. Ayrıca Adnan Oktar’ın cezaevinden ilk isteği de ortaya çıktı.

Adnan Oktar'ın Cezaevinden İlk İsteği Bakın Ne Oldu
Adnan Oktar'ın Cezaevinden İlk İsteği Bakın Ne Oldu melek eren

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik olarak başlatılan soruşturma kapsamında örgütün bir numaralı zanlısı Adnan Oktar Geçtiğimiz günlerde ‘suç örgütü kurmak’, ‘cinsel saldırı’, ‘hürriyeti tahdit’ gibi Suçlamalarla tutuklanmıştı.  Adnan Oktar tutuklanmadan önce yüzlerce metre karelik lüks malikâne ve villalarda faaliyet yürüyordu. Cezaevinde ise Adnan Oktar'ın kalacağı Koğuş belli oldu. Ayrıca Adnan Oktar’ın cezaevinden ilk isteği de ortaya çıktı.

Adnan Oktar Silivri'den Edirne F tipi Cezaevi'ne nakledildi.  Adnan Oktar yeni koğuşuna yerleştirilirken iki gündür kameralı gözlem odasında kaldığı öğrenildi. Dün ise buradan çıkarılan Adnan Oktar 3 kişilik Bir koğuşa alındı. Koğuşta tek başına kalan Adnan Oktar'ın, koğuşa geçtiğinde ilk istediği okumak için gazete olduğu öğrenildi. Cezaevlerinde yönetim tarafından belirlenen günlük gazeteler ücret karşılığında mahkum ve tutuklulara veriliyor.

25 METRELİK KOĞUŞTA KALIYOR
Edirne F Tipi Cezaevinin internet sitesinde yer alan bilgilere göre ceza evinde 103 adet 3 kişilik, 61 adet tek kişilik Koğuş bulunuyor. 3 kişilik Kuşlar 25 metre alt ve 25 metre üstte olmak üzere toplam 50 metrekarelik bir alandan oluşuyor. 3 kişilik kuşların havalandırmaları 50 metrekare olduğu öğrenildi. Oldukça önemli suçlamalar yöneltilen Adnan Oktar'ın herhangi bir fiziksel saldırıya maruz kalmaması için tek kişilik olarak bir koğuşta tutulduğu ve güvenlik tedbirlerinin de arttırıldığı öğrenildi.

 

adnan oktar cezaevi koğuş adnan oktarın ilk isteği son dakika son dakika haberi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama