Adnan Oktar'dan İğrenç Tuzak! Genç Kızlarla Birlikte Olmak İçin...

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik operasyon sonrasında Savcılık tarafından yapılan soruşturma kapsamında Adnan Oktar suç örgütünün bir ailenin üç kızı Nasıl kandırıp tuzağa düşürdüğü ortaya çıktı.

Adnan Oktar'dan İğrenç Tuzak! Genç Kızlarla Birlikte Olmak İçin...
Adnan Oktar'dan İğrenç Tuzak! Genç Kızlarla Birlikte Olmak İçin... melek eren

Savcılıkta verdiği ifadede korkunç gerçekleri anlatan üç kız kardeşten  G.Ç., 15 yaşından 17 yaşına kadar 2 yıl boyunca Adnan Oktar ve adamlarının cinsel saldırısına maruz kaldığını belirterek, “Ablam Ç., 2011 veya 2012 tarihinde Beşiktaş’ta dershaneye giderken Ender Daban isimli biriyle tanıştı. Ender Daban, ablamı bir mankenlik ajansına kaydettirerek ünlü yapacağını söylemişti. Sonrasında ablam Bora Yıldız’la tanıştı ve sevgili oldular. Ablamın doğum gününü kutlamak için gittiğimiz restoranda biz de Daban ve diğerleriyle tanıştık. Ben o gün tanıştığım Kartal Göktan ile sevgili oldum. Bir süre sonra Kartal benden çıplak fotoğraflarımı istemeye başladı. Ben de toylukla isteklerini yerine getirdim”  ifadelerini kullandı. 

"ADNAN OKTAR BENİ İSTİSMAR EDİYORDU"

Kendisine Kartal Göktan tarafından defalarca cinsel saldırıda bulunulduğunu söyleyen G.Ç., Bir gece Adnan Oktar'la çalıştırıldığını belirterek, “Oktar her görüşmede beni istismar ediyordu”  dedi. Üç kardeşin olayı ile ilgili tanık olarak ifade veren U.Ş. ise  “Oktar özellikle Ç. ile ilgileniyordu. O dönem 16 yaşında olan Ç. isimli kıza Adnan Oktar’ın emriyle 50 kişinin cinsel tacizde bulunduğunu ve bunları videoya çektiklerine şahit oldum. Kız tehdit ve şantajla Adnan Oktar’ın cariyesi yapıldı. Ailesinden koparmak için sahte bir evlilik tertip edildi. Kartal Göktan her akşam G. ile ilgili Oktar’a bilgi veriyordu”  diye konuştu.

adnan oktar son dakika son dakika haberi adnan oktar suç örgütü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama