Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonunda Büyük Sapkınlıklar: Başkası İzlemeden İlişkiye Giremiyorlar, Bacılar, Cariyeler, Motorlar...

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda Bütün Türkiye'yi şok eden detaylar ortaya çıkmaya başladı. Adnan Oktar 1999 yılında gözaltına alındığında polise verdiği ifadede şantaj üzerine kurulu cemaatin iç yüzünü anlatmıştı.

Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonunda Büyük Sapkınlıklar: Başkası İzlemeden İlişkiye Giremiyorlar, Bacılar, Cariyeler, Motorlar...
Adnan Oktar Suç Örgütü Operasyonunda Büyük Sapkınlıklar: Başkası İzlemeden İlişkiye Giremiyorlar, Bacılar, Cariyeler, Motorlar... melek eren

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda Bütün Türkiye'yi şok eden detaylar ortaya çıkmaya başladı.  Adnan Oktar 1999 yılında gözaltına alındığında polise verdiği ifadede şantaj üzerine kurulu cemaatin iç yüzünü anlatmıştı. 

Adnan Oktar ve grubuna yönelik olarak 1999 yılında düzenlenen operasyondan sonra örgütü nasıl işlediği ve ne gibi uygulamalarda bulunduğunu Herkes merak ediyordu. Yıllar önce gözaltına alınan ve polis sorgusunda örgütün iç yüzünü anlatan Adnan Oktar bütün iğrençlikleri gözler önüne sermişti. 

ADNAN OKTAR 1999 YI LINDA TUTUKLANMIŞTI
İstanbul polisinin o dönemde düzenlediği operasyonla Adnan Oktar gözaltına alınmış Daha sonra da DGM tarafından tutuklanmıştı.  Adnan Oktar'ın polisteki verdiği ifade eder şantaj Çetesinin örgütlenme şemasında ayrıntılarıyla anlattığı öğrenildi.

İşte o dönemdeki Adnan Oktar'ın ifadesinden satır başları: 

İmamlar: Bahadır Güven, Fırat Develioğlu, Halil Hilmi Müftüoğlu, Emre Nil. Baş İmam'ın fetvalarını cemaate duyurup, uygulanmasını kontrol ediyorlar. Baş imamla, sadece onlar görüşebiliyor.

Kardeşler: Cemaatin halkla ilişkiler kolu. Hepsi erkek müritlerden oluşuyor. Kitapların basılması, şantaj kasetlerinin, karalama metinlerinin hazırlanması, dağıtılması, toplantıların düzenlenmesi onların görevi.

Bacılar: Kadın müritlerden oluşuyor. Cemaat içinde kıdem alan, eğitimini tamamlayan, Adnan Hoca tarafından imana ulaştıkları kabul edilen müritler. Kardeşlerle aynı görevleri üstleniyorlar. Cemaat içinde, kendi istedikleri erkek müritlerle birlikte oluyorlar. Partnerlerini seçme hakları var. Eski manken Gülay Pınarbaşı da cemaatin bacılarından.

Cariyeler: Adnan Hoca tarafından, sınanıp hiç bir zaman bacı olamayacaklarına karar verilen kadınlar. Cemaat içinde yatak odası partnerlerini seçme şansları var. Kardeşlerin ve bacıların verdiği görevleri yerine getiriyorlar.

Motorlar: Cemaatin en alt kademesindeki, kıdemsiz kadınlar. İmamlar ve kardeşler, istedikleri zaman onlarla ilişkiye girebiliyor. Reddetme hakları yok. Cariyeliğe ya da bacılığa yükselebiliyorlar. Tuzak kurup çektikleri video kamera görüntüleriyle şantajdan 1997’de avukatlarının uyarısıyla vazgeçtiklerini açıklayan Adnan Hoca, ifadesinde şu açıklamaları yaptı.

'Avukatımız, bunun cezasının çok ağır olduğunu söyledi. Tüm eski kasetleri imha ettik. Sonra, porno kaset ve dergilerden aldığımız görüntüler üzerine, köşeye sıkıştırmak istediğimiz kişilerin yüzlerini monte ederek şantaja başladık. İşimiz bittikten sonra elimizdeki görüntüleri yok ediyorduk.'

 

adnan oktar suç örgütü örgüt adnan oktar son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama