Adana'da Pes Dedirten Olay! Kadın Polis, Diğer Kadın Polislere Fuhuş Yaptırdı

Adana'da bir kadın polis aralarında Adliye'de çalışan iki kadın polis ve öğretmen ablasının da olduğu kadınlara iş adamları ile fuhuş yaptırdığı iddiasıyla yargılandığı davada 5 yıl 10 ay hapis cezası aldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekiplerini arayan ve ismi açıklanmayan bir kadın 38 yaşındaki A.D. isimli kadın polis memurunun kadınlara ve yaşı küçük çocuklara fuhuş yaptırdığı ihbarında bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin başlattığı soruşturma kapsamında bir Polis Merkezi'nde görevli kadın polis memurunun telefonu Adana 3. Sulh Ceza Mahkemesinin kararıyla dinlemeye alındı.

Adana'da Pes Dedirten Olay! Kadın Polis, Diğer Kadın Polislere Fuhuş Yaptırdı
Adana'da Pes Dedirten Olay! Kadın Polis, Diğer Kadın Polislere Fuhuş Yaptırdı melek eren

Dinlemeler sonucunda ahlak polisi, A.D.’nin Adana Adliyesinde görevli polis memurları Y.A. ve M.B. ile öğretmen ablası M.B.’ye fuhuş yaptırdığını belirledi. Kadın polis hakkında Cumhuriyet Başsavcısı, ‘Bir kimseyi fuhşa teşvik etmek veya yaptırmak veya aracılık etmek veya yer temin etmek’  suçlarından iddianame hazırlayarak Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açtı.

'İLLA POLİS İSTİYORUM'

Iddianamede yer alan bilgilere göre kadın polisi arayan C.H., “Adil bey bir arkadaşı vardı o da gelsin diyor’  ifadelerini kullanırken polis kadın, "Canım benim yani önceden ayarlamak lazım böyle şeyleri, ben size söyledim bana önceden haber verin gelişinizi"  yanıtını veriyor. Dinlemeye takılan başka bir telefon görüşmesinde ise, İlla polis istiyorum diyor. Senin o yanındaki kızı gösterdim" dediği dosyada yer aldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Mahkemede telefonda yaptıkları görüşmelerin geyik muhabbeti olduğunu iddia eden kadın polis,“Kadın kadına olan muhabbetlerdir bunlar. Ben yanlış bir şey yapmadım. Her bayan maddi durumu yerinde bir erkekle tanışmak isteyebilir. ‘Benim bir çıkarım yoktur, artık benim de zoruma gidiyor ben de mi para alsam’ şeklindeki sözlerim şaka amaçlı sözlerdir. Ben 19 yıllık meslek hayatım boyunca onursuzca bir şey yapmadım” İfadelerini kullandı. Soruşturma dosyasına giren başka bir telefon görüşmesi ise, A.D., fuhuş yaptırdığı iddia edilen Y.A.’ya, ‘arkadaşlarım hepsi iş adamı öyle deyim yani’ derken Y.A.’nın da bir görüşmede A.D.’ye, ‘tipine bakarım hangisinin eli yüzü düzgünse ona bakarım, bıktım çünkü ihtiyarlardan’ dediği kaydedildi.

 

kadın polis adana adanada fuhuş yaptıran kadın polis son dakika adana haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama