Adana’da Ağlayan Bebeğini Öldüren Anne Tutuklandı

Adana’da vahşet denilebilecek bir olay yaşandı! Adana’nın Seyhan İlçesi’nde evlenen ve tam 12 yıl sonra tüp bebek sayesinde anne olan H.O, bebeğinin çok ağlamasından dolayı ağzını ve burnunu bastırırken boğarak öldürmesinden dolayı gözaltına alındı ve daha sonra da tutuklanarak cezaevine yollandı. İşte detaylar…

Adana’da Ağlayan Bebeğini Öldüren Anne Tutuklandı
Adana’da Ağlayan Bebeğini Öldüren Anne Tutuklandı Hasan Vural Topbaş

Adana’da vahşet denilebilecek bir olay yaşandı! Adana’nın Seyhan İlçesi’nde evlenen ve tam 12 yıl sonra tüp bebek sayesinde anne olan H.O, bebeğinin çok ağlamasından dolayı ağzını ve burnunu bastırırken boğarak öldürmesinden dolayı gözaltına alındı ve daha sonra da tutuklanarak cezaevine yollandı.  İşte detaylar…

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde tam bir vahşet denilebilecek bir olay yaşandı. Seyhan’da yaşayan H.O, evlendikten sonra çocuğu olmamasından dolayı tüp bebek yapmaya karar verdi ve 12 yıl sonra da tüp bebek sayesinde anne oldu. Ancak H.O, bebeği çok ağlıyor diye ağzını ve burnunu kapatınca küçük bebek boğularak hayatını kaybetti. Anne ise tutuklandı. 

AĞZINI VE BURNUNU KAPATINCA NEFES ALAMADI

Adana’nın Seyhan İlçesi’nde inanılmaz bir olay yaşandı. Seyhan İlçesi’nin Hürriyet Mahallesi’nde oturan H.O, evlendikten 12 yıl sonra tüp bebek sayesinde anne oldu. H.O, 6 aylık bebeği çok ağlamasından dolayı rahatsız oldu ve bunun üzerine sesinin çok çıkmaması için elleriyle hem ağzını hem de burnunu kapattı. Ancak küçük bebek nefes alamayınca boğularak hayatını kaybetti. Anne H.O, bebeği M.O’yu hareketsiz halde görünce hemen yakınlarını aradı. 

Yakınları gelince ise hemen sağlık ekiplerine haber verildi ve küçük bebek ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ancak küçük bebek yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. 

ANNE TUTUKLANDI

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü ve Cinayet Büro Amirliği şüpheli konumda olan anneyi gözaltına aldı. Daha sonrada mahkemeye çıkarılan H.O, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

Adana Seyhan bebek ölümleri Adana'da anne bebeğini öldürdü
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama