10 Yaşındaki Kız Çocuğunun Çığlığı: Baba Ben Mal mıyım?

Bağcılar'da annesi ve babası ayrılan kısa süreliğine kaldığı babasından annesine teslim edilmek üzere icra memurları tarafından zorla alınan küçük Yağmur annesine gitmek istemediğini söyleyerek babasına sarılıp ağladı. 10 yaşındaki kız çocuğunun babasına sarılırken 'ben mal mıyım?' diyerek İsyan etmesi Yürek dağladı. 10 yaşındaki Yağmur Bir aylığına bile olsa annesine gitmek istemiyor Çünkü annesinden şiddet gördüğünü iddia ediyor.

10 Yaşındaki Kız Çocuğunun Çığlığı: Baba Ben Mal mıyım?
10 Yaşındaki Kız Çocuğunun Çığlığı: Baba Ben Mal mıyım? melek eren

Bağcılar'da annesi ve babası ayrılan kısa süreliğine kaldığı babasından annesine teslim edilmek üzere icra memurları tarafından zorla alınan küçük Yağmur annesine gitmek istemediğini söyleyerek babasına sarılıp ağladı. 10 yaşındaki kız çocuğunun babasına sarılırken  'ben mal mıyım?'  diyerek İsyan etmesi Yürek dağladı.  10 yaşındaki Yağmur Bir aylığına bile olsa annesine gitmek istemiyor Çünkü annesinden şiddet gördüğünü iddia ediyor.

İstanbul Bağcılar'da yaşayan Metin Çorlu geçtiğimiz senelerde eşinden boşandı. Boşanma sonucunda 10 yaşındaki kızların velayeti geçici olarak anneye verildi. Babam için Çorlu bu süre içerisinde kızıyla zaman zaman görüşürken açtığı dava ile yaz tatilinde kızının bir ay kendisinde kalması hakkını kazandı. Baba kız bir aylık süre sonunda ayrılamaz ki en eski eşini açmış olduğu icra davası ile ayrılmak zorunda kaldı. 

ANNESİNE GİTMEK İSTEMİYOR
Minik Yağmur’u ağlayarak annesine gitmek istemediğini söylemesine rağmen anne, polis ekipleri, icra memurları ve pedagog eşliğinde babasından aldı. O anlarda baba ve kızın ayrılmamak için verdiği mücadeleyi görenlerin içi yandı. Küçük Yağmur kendisini almaya çalışan annesine Tepki göstererek "ben mal mıyım" diye bağırdı. Annesinin çabalarına rağmen Babasının kucağından inmeyen Yağmur, "Baba beni bırakmayacaksın değil mi"  diyerek uzun süre ağladı. Memurların ısrarı üzerine kızı ile birlikte evinden aşağıya inen Baba Metin Çorlu ise, "Zorla götürüyorlar seni kızım. Bu ülkede böyle" diyerek yaşananlara isyan etti. Metin Çorlu ve kızı yağmur daha sonra polis aracına binerek karakola gitti ve karakolda Yağmur annesine teslim edildi.

 

istanbul bağcılar icra memurları küçük kız çocuğa haciz son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama