Son Bomba Feghouli! Resmen Galatasaray’da

Transfer sezonunda kadrosuna kattığı flaş isimlerle adından söz ettiren Galatasaray, yeni bombasını da patlattı ve Feghouli’yi bitirdi. Transferi ise Galatasaray sportif Direktörü Cenk Ergün bizzat açıkladı. İşte detaylar…

Son Bomba Feghouli! Resmen Galatasaray’da
Son Bomba Feghouli! Resmen Galatasaray’da Hasan Vural Topbaş

Transfer sezonunda kadrosuna kattığı flaş isimlerle adından söz ettiren Galatasaray, yeni bombasını da patlattı ve Feghouli’yi bitirdi. Transferi ise Galatasaray sportif Direktörü Cenk Ergün bizzat  açıkladı. İşte detaylar…  

Bu sezon mutlaka şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Galatasaray, kadrosuna flaş isimleri katmaya devam ediyor. Transfer sezonunun ikinci haftasında bombaları arka arkaya patlatan sarı kırmızılılar Gomis, Belhanda, Maicon ve Marianno gibi oyuncuları kadrosuna kattı. Bu transferlerin yanı sıra başkan Dursun Özbek “uçaklar inmeye devam edecek” diyerek yeni transferlerin de müjdesini vermişti. Son transfer Mariano’dan sonra sarı kırmızlılar bir oyuncuyu daha resmen kadrosuna katmaya hazırlanıyor ve o isim de Sofian Feghouli.

CENK ERGÜN RESMEN AÇIKLADI

Uzun zamandır West Ham United yetkilileri ile görüşen Galatasaray yönetimi bonservis konusunda pazarlıklarını sürdürüyordu. Oyuncuyla yapılan görüşmelerde prensip anlaşmasına varan yönetim, İngiliz temsilcisi ile de anlaşamaya vardı ve 4.5 milyon Euro’ya bu transferi bitirdi.

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün de Feghouli transferini bitirdiklerini yakın çevresine söylediği ve ancak Galatasaray vazgeçerse bu transferin iptal olabileceğini belirtildi. Yıldız futbolcunun önümüzdeki hafta gelerek imza atması bekleniyor. 

Feghouli Galatsaray spor haberleri transfer haberleri
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama