O.Lyon Beşiktaş Maçından Önce Büyük Şok! Yıldız Oyuncu Sakatlandı

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalma başarısı gösteren Beşiktaş’ta büyük bir şok yaşanıyor. Kara kartalın hangi oyuncusu sakatlandı ve yarın akşam forma giyemeyecek? Fransız takımı Lyon ile bu akşam deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimizin maçı saat kaçta oynanacak ve maç hangi kanalda verilecek? Bütün detaylar haberimizin devamında…

O.Lyon Beşiktaş Maçından Önce Büyük Şok! Yıldız Oyuncu Sakatlandı
O.Lyon Beşiktaş Maçından Önce Büyük Şok! Yıldız Oyuncu Sakatlandı

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalma başarısı gösteren Beşiktaş’ta büyük bir şok yaşanıyor. Kara kartalın hangi oyuncusu sakatlandı ve yarın akşam forma giyemeyecek? Fransız takımı Lyon ile yarın akşam deplasmanda karşılaşacak olan temsilcimizin maçı saat kaçta oynanacak ve maç hangi kanalda verilecek? Bütün detaylar haberimizin devamında…

Şampiyonlar Ligi’ne kalamayan siyah beyazlı ekip Avrupa Ligi’nde ise yoluna dolu dizgin devam ediyor. Son olarak çeyrek finale kalmadan önce Yunanistan ekiplerinden Olympiakos ile karşılaşan ve rakibi eleyerek bir üst tura çıkan Beşiktaş yarın akşam çeyrek final ilk maçında Lyon ile deplasmanda karşılaşacak. 

MAÇ TÜRKİYE’DE ŞİFRESİZ YAYINLANACAK

UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finale kalma başarısı gösteren Beşiktaş yarın akşam Fransa’da Lyon karşısında ilk maçına çıkacak. Maç ise hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak merak konusu. Avrupa kupalarında tek temsilcimiz olan Beşiktaş’ın maçı Türkiye saati ile saat 22.05 de oynanmaya başlanacak. Maçı ise TRT 1 naklen verecek. Beşiktaş’ta ise Olympiakos maçında kırmızı kart gören ve 3 maç ceza alan Vicent Aboubakar forma giyemeyecek.

RİCARDO QUARESMA MAÇTA OYNAMAYACAK

Beşiktaş’a ise maçtan önce gelen şok haber moral bozdu. Sportoto Süper Lig’in 27. haftasında Trabzonspor ile oynayan Beşiktaş maçı kazanmıştı fakat Quaresma maçta sakatlık yaşamıştı. Bu sakatlığı atlatamayan yıldız futbolcu ağrıları sebebiyle yarın akşam oynanacak maçta forma giyemeyecek. 

Öte yandan Beşiktaş’ta 3 oyuncu sarı kart sınırında. Bu akşam oynanan maçta Caner Erkin, Marcelo ve Oğuzhan sarı kart görmesi halinde rövanş maçlarında oynayamayacaklar.  
 

Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama