Fenerbahçe’de Ghezzal Harekatı! İlk Teklif Yapıldı

Fenerbahçe’de transfer harekatı son hızla devam ediyor. Sunderland’dan kiralanan Jeremain Lens’in yüksek maliyeti el yakarken Fenerbahçe’nin bu transferden vazgeçeceği konuşuluyor. Bu yüzden de alternatif şıklar üzerinde duran Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda Olympique Lyon ile sözleşmesi bitecek olan Rachid Ghezzal’a teklifte bulundu. İşte transfer haberinin detayı…

Fenerbahçe’de Ghezzal Harekatı! İlk Teklif Yapıldı
Fenerbahçe’de Ghezzal Harekatı! İlk Teklif Yapıldı Hasan Vural Topbaş

Fenerbahçe’de transfer harekatı son hızla devam ediyor. Sunderland’dan  kiralanan Jeremain Lens’in yüksek maliyeti el yakarken Fenerbahçe’nin bu transferden vazgeçeceği konuşuluyor. Bu yüzden de alternatif şıklar üzerinde duran Fenerbahçe yönetimi sezon sonunda Olympique Lyon ile sözleşmesi bitecek olan Rachid Ghezzal’a teklifte bulundu. İşte transfer haberinin detayı…

Fenerbahçe yönetimi transfer çalışmalarında ince eleyip sık dokuyor. Önceliğini orta saha transferine veren sarı lacivertli ekip bir kanat oyuncusu almak istiyor. Jeremain Lens’in yüksek bonservisi ve ağır maddi şartları kulüp bütçesini bir hayli zorladığı için yönetim alternatif oyunculara yönelerek Lens’in yerine bir başkasını almayı planlıyor. Ayrıca Sunderlan’ın Lens’i kiralık olarak tekrar göndermek istememesi de bu transferi zorlaştırıyor. Bu yüzden alternatif arayan Fenerbahçe bu bölgeye aradığı oyuncuyu Fransa’da buldu. 

Orta sahanın sol kanadına takviye yapmayı hedefleyen sarı lacivertli yönetim bu bölge için Taison ile görüşmelerini sürdürüyor. Lens’in yerine de sağ kanat alacak olan yönetimin ilk hedefi Fransız takımı Olympique Lyon’da forma giyen Rachid Ghezzal. Sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması Fenerbahçe’nin iştahını biraz daha arttırıyor. 25 yaşında olan genç futbolcunun menajerine sarı lacivertli yönetim ilk teklifini yaptı. 

Cezayirli futbolcuya West Ham United’ın yanı sıra İtalya ve İngiltere’den de daha başka teklifler var. Sürati ile dikkat çeken genç futbolcu ayaklarına hakimliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor. Fenerbahçeli yöneticilerin de oyuncuyu alabilmek için yoğun mesai harcadığı gelen bilgiler arasında.  

 

Fenerbahçe transfer Olympique Lyon Rachid Ghezzal
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama