Fenerbahçe Beşiktaş Karşısında Seriyi 2-0 Yaptı! Fenerbahçe: 83 Beşiktaş: 74

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ ı 83-74 mağlup ederek serideki durumu 2-0’a getirdi. İşte detaylar…

 Fenerbahçe Beşiktaş Karşısında Seriyi 2-0 Yaptı! Fenerbahçe: 83 Beşiktaş: 74
 Fenerbahçe Beşiktaş Karşısında Seriyi 2-0 Yaptı! Fenerbahçe: 83 Beşiktaş: 74 Hasan Vural Topbaş

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisinde Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ ı 83-74 mağlup ederek serideki durumu 2-0’a getirdi.  İşte detaylar…

Spor Toto Basketbol Ligi play-off final serisindeki ikinci maçta Fenerbahçe, Beşiktaş Sompo Japan’ı 83-74 mağlup etti ve bu sonuçla final serisinde 2-0 öne geçti. 

Maçın ilk periyodunda iki takımda hata yapmadan temkinli bir şekilde oynamaya başladı. İlk periyotta ise Beşiktaş Sompo Japan etkiliydi ve ilk çeyreği 19-17 önde kapattı.

İkinci çeyrekte ise iki takımda karşılıklı basketler bularak kafa kafaya oynadı. Ancak ilk çeyreğe göre daha derli toplu olan Fenerbahçe, ikinci çeyreği 39-36 önde kapattı.

Üçüncü çeyrekte ise Fenerbahçe etkili oyununa devam etti. Bir an olsun disiplinden kopmayan sarı lacivertli ekip üçüncü çeyreği ise 58-49 önde kapattı.

Dördüncü çeyrekte ise Fenerbahçe, çok daha etkiliydi ve neredeyse tüm hücumlarında sayıyı buldu. Farkı iyice açan sarı lacivertli ekip dördüncü çeyreği ise 83-74 önde kapattı ve maçın sonucunu belirler. 

Bu sonuçla birlikte Fenerbahçe serideki durumu 2-0’a getirdi.

 

Fenerbahçe Beşiktaş Sompo Japan basketbol basketbol final serisi
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama