Beşiktaş Liderliği Geri Aldı! Bursaspor: 0 Beşiktaş: 2

Sportoto Süper Lig’in 31. haftasının kapanış maçında Beşiktaş Bursaspor’a konuk oldu. Siyah beyazlı ekip zorlu deplasmandan 65. dakikada Cenk Tosun’un ve 90. dakikada Aboubakar’ın attığı goller ile 2-0 galibiyetle ayrıldı. Geçen hafta evinde Fenerbahçe ile berabere kalan Beşiktaş, maç fazlasıyla önüne geçen Başakşehir’i geride bırakarak yeniden liderliğe yükseldi ve şampiyonluk yolundaki iddiasından vazgeçmeyeceğini gösterdi. İşte detaylar…

Beşiktaş Liderliği Geri Aldı! Bursaspor: 0 Beşiktaş: 2
Beşiktaş Liderliği Geri Aldı! Bursaspor: 0 Beşiktaş: 2 Hasan Vural Topbaş

Sportoto Süper Lig’in 31. haftasının kapanış maçında Beşiktaş Bursaspor’a konuk oldu. Siyah beyazlı ekip zorlu deplasmandan 65. dakikada Cenk Tosun’un ve 90. dakikada Aboubakar’ın attığı goller ile 2-0 galibiyetle ayrıldı.  Geçen hafta evinde Fenerbahçe ile berabere kalan Beşiktaş, maç fazlasıyla önüne geçen Başakşehir’i geride bırakarak yeniden liderliğe yükseldi ve şampiyonluk yolundaki iddiasından vazgeçmeyeceğini gösterdi. İşte detaylar…

Sportoto Süper Lig’in 31. haftasının kapanış mücadelesinde Bursaspor evinde Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Heyecan verici maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken goller ise ikinci yarıda geldi. Her iki takımda etkili oyun ortaya koyarken Beşiktaş ikinci yarıda daha etkili oynamaya başladı ve ilk golünü 65. dakikada Cenk Tosun’un ayağından buldu. İkinci gol ise 90. dakikada Aboubakar’dan geldi. Bu sonuçla Beşiktaş maç fazlalığıyla lider olan Başakşehir’i geride bırakarak yeniden liderliğe yükseldi. 

NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK

Beşiktaş’ın tecrübeli sol beki Adriano maçın ardından, Baskı var, son hafta da Başakşehir bizden önce oynadı ve önümüze geçti. Bu maç önemliydi. Takım olarak iyiydik. İlk yarıda bitirici değildik ama ikinci yarı bu konuda daha iyiydik. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Bundan sonra maçlara olumlu yaklaşmamız lazım. Sahaya ağırlığımızı koyduğumuzda neler yapabileceğimizi gösterdik, güven tazeledik.” dedi.

ÇOK SERT OYNADILAR

Tolgay Arslan ise maçın ardından, "Yüzde 100 hazır değildim. Bu hafta 2-3 kere idmana çıktım. Güzel kızım doğdu. O da enerji verdi. Bu galibiyeti ona armağan ediyorum. Çabuk çabuk eve dönmek istiyorum. Bu galibiyet bizim için çok önemliydi. Çok moral verdi. Zor maç olacağını biliyorduk. Zaman zaman maçın gazını çıkardılar. Bizi de etkiledi. Bursaspor'u da tebrik ediyorum. Çok sert oynadılar. Onların kaybedecek bir şeyi yoktu, bizim çok şeyimiz vardı. Son 3 maçı kazanıp şampiyonluğu getirmemiz lazım." dedi.
 

 

Bursaspor Beşiktaş süper lig Başakşehir Adriano Tolgay Arslan
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama