Arda Turan Milli Takım Kariyerine Son Verdi

A Milli Takım’ın kaptanı Arda turan, uçakta kavga ettiği Bilal Meşe olayından sonra Fatih Terim tarafından Milli Takım kadrosundan çıkarılmıştı. Yıldız futbolcu ise bu kararın verilmesinin hemen ardından bir basın toplantısı düzenledi ve Milli Takım kariyerine son verdiğini açıkladı. İşte Arda Turan’ın o konuşmaları…

Arda Turan Milli Takım Kariyerine Son Verdi
Arda Turan Milli Takım Kariyerine Son Verdi Hasan Vural Topbaş

A Milli Takım’ın kaptanı Arda Turan, uçakta kavga ettiği Bilal Meşe olayından sonra Fatih Terim tarafından Milli Takım kadrosundan çıkarılmıştı. Yıldız futbolcu ise bu kararın verilmesinin hemen ardından bir basın toplantısı düzenledi. Milli Takım kariyerine son verdiğini açıklayan ArdaTuran, yaptıklarından dolayı pişman olmadığını da belirti.  İşte Arda Turan’ın o konuşmaları…

A Milli Takım’ın yıldız oyuncusu ve kaptanı Arda Turan, Milli Takım’ı bıraktığını açıkladı. Yıldız futbolcu Milli Takım’ın uçağında Bilal Meşe ile tartıştığı ve hatta sözlü müdahalenin yanı sıra fiziki müdahalede de bulunduğu gerekçesiyle Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Arda Turan ise kadro dışı kalmasının ardından aldığı kararı basın mensuplarının aracılığı ile açıkladı. Yıldız futbolcu kadro dışı bırakılmasının ardından bir basın toplantısı düzenledi ve Milli Takım’ı bıraktığını açıkladı. Bunun yanı sıra uçakta olanlar ile ilgili olarak da yaptıklarından pişman olmadığını açıkladı. 

İşte Arda Turan’ın yaptığı basın açıklaması:

"Öncelikle yaşanan olaylar çok üzücü. Pişman mıyım değilim. Kuş gibi hissediyorum kendimi. Hayatım boyunca bana söylenenleri ve yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bunun bedelini ödersiniz. Kosova maçında olmayacağım. Hayatım boyunca iyi futbolcu olmak için uğraşmadım onurlu ve iyi adam olmak için uğraştım.

İmzaları değiştirilmiş başkasının imzalarıyla haberleri yaptıklarını biliyorum. Hangisini görürsem aynı tepkiyi ve siniri göstereceğim. 2002'den beri her kademesinde katkı veren ülkesini seven ve formaya aşık olan birisi olarak parayı düşünmeyerek, her türlü ilacı kullanarak, sahaya çıkmış bir oyuncu olarak fedakarlıklar yapmış birisi olarak konuşuyorum.

Ülkemi çok seviyorum, bayrağımı çok seviyorum. Her seferinde isterseniz kenara çekileyim diyordum. Artık zamanının geldiğini düşünüyordum. Bugüne kadar çalıştığım herkese, arkadaşlarıma, aileme çok teşekkür ederim. Hayatım boyunca ne yaptıysam bedelini ödemeye hazırım ve yine ödeyeceğim ve gereğini yapıyorum. Milli takım kariyerimi sonlandırıyorum. Her zaman yaptığım gibi şerefimle ve onurumla... İnşallah iyi futbolculuğumuzu değil de adamlığımı bırakırım. Her zaman tepkim aynı olacak, teşekkür ederim."

Arda Turan Fatih Terim Bilal Meşe kavga A Milli Takım Milli Takım
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama