Talat Bulut Aklandı! Başsavcılık Taciz Olayı Hakkında Takipsizlik Kararı Verdi

Talat Bulut Aklandı! Başsavcılık Taciz Olayı Hakkında Takipsizlik Kararı Verdi

Magazin dünyasına bomba gibi düşen oyuncu Talat Bulut hakkında açılan taciz soruşturması tamamlandı. Cumhuriyet Başsavcılığı Talat Bulut hakkında yürüttüğü taciz soruşturmasında takipsizlik kararı verdi.

Magazin Haberleri - 2018-08-07 10:07:57

Magazin dünyasına bomba gibi düşen oyuncu Talat Bulut hakkında açılan taciz soruşturması tamamlandı.  Cumhuriyet Başsavcılığı Talat Bulut hakkında yürüttüğü taciz soruşturmasında takipsizlik kararı verdi. 

En son yasak elma dizisinde rol alan ünlü oyuncu Talat Bulut hakkında dizi setinde kostüm asistanı taciz ettiği iddiasıyla soruşturma başlatılmıştı.  Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma yeterli delil olmadığı için takipsizlik kararı verilerek sonuçlandırıldı. 

'YETERLİ DELİL YOK'
FOX TV'de yayınlanan ve Oyuncu Talat Bulut'un rol aldığı yasak Elma dizisinin setinde kostüm asistanı olduğu öğrenilen Özge Şimşek, 31 Mayıs tarihinde Talat Bulut'un kendisini dizi setinde taciz ettiği iddiası ile suç duyurusunda bulunmuştu. Savcılık konu hakkında soruşturma başlatırken Şimşek’in iddiaları da incelemeye alındı. Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada Müşteki Şimşek şikayetçi olduğu Talat Bulut’un ve şahitlerin ifadeleri dinlendi. Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma sonucunda Müştekinin iddiaları doğrular nitelikte ve dava açmaya yetecek düzeyde delil olmadığı için takipsizlik kararı verdi. Kostüm asistanı Özge Şimşek olaya ilişkin yaptığı açıklamada, "Dava açacağım şahitlerimle. Yaptıkları cezasız kalmamalı, başka kimse benimle aynı şeyi yaşamasın” demişti.  Talat Bulut da Bu sözlerin ardından bir açıklama yaparak, "Hakkımda çıkan asılsız iddiaları şaşkınlıkla izliyorum. Gerçekle hiçbir alakası olmayan bu ithamlar beni ve ailemi çok üzdü. Bu gerçek dışı iddiayı ortaya atan ilgili kişi ve bilip bilmeden karalayıcı yorum yapıp hakaret eden herkes hakkında yargı yoluna başvuracağımı kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadelerini kullanmıştı.

 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER