Ahmet Kural'a Büyük Şok! 5 Yıl Hapis Cezası İstendi

Ahmet Kural'a Büyük Şok! 5 Yıl Hapis Cezası İstendi

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayına ilişkin Savcılık tarafından yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianameyi hazırlayan savcılık oyuncu Ahmet Kural hakkında hakaret tehdit ve basit yaralama suçundan 5 yıla kadar hapis cezası istedi.

Magazin Haberleri - 2018-12-19 14:13:08

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada oyuncu Ahmet Kural hakkında hakaret tehdit ve basit yaralama suçlarından iddianame hazırlandı.

5 YIL HAPİS CEZASI İSTENDİ

Geçtiğimiz aylarda avukatı ile birlikte Çağlayan Adliyesine gelen Sıla Gençoğlu birlikte olduğu Ahmet Kural tarafından darp Cebir ve Psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikâyetçi olmuştu. Sıla'nın şikayeti sonrası İstanbul kadına karşı şiddetin önlenmesi bürosu tarafından başlatılan soruşturma kapsamında Ahmet Kural'ın ifadesi alınmıştı. Savcılıkta ifade veren Ahmet Kural yaşanan darp olayını doğrulanmış ve birbirlerini hırpaladıklarını iddia etmişti. Uzlaştırma bürosuna gönderilen dosya tarafların uzlaşmayı kabul etmemesi üzerine yeniden İstanbul kadına karşı şiddetin önlenmesi bürosuna gönderildi.

YARGILANACAK

Alınan bilgiye göre savcılıkça yürütülen soruşturma sona erdi. Savcı tarafından hazırlanan iddianamede oyuncu Ahmet Kural hakkında hakaret tehdit ve basit yaralama suçlarından 1 yıl 4 aydan 5 yıla kadar hapis cezası istendi. İlerleyen günlerde Ahmet Kural Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıkacak.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER