Korkunç! Ukrayna’da Öldürülen Genç Kızla Skype'ta Sohbet Ettiği Sırada Her Şey Yaşanmış

Korkunç! Ukrayna’da Öldürülen Genç Kızla Skype'ta Sohbet Ettiği Sırada Her Şey Yaşanmış

Ukrayna'da 2 Türk kızını öldürmekle suçlanan Hüsnü Can Çökmez’in olay Anında öldürülen Buket yıldızla skype üzerinden sohbet eden G. isimli gencin İfadesi üzerine her şeyi itiraf ettiği öğrenildi.

Gündem Haberleri - 2019-01-08 10:13:35

Ukrayna'nın Harkov şehrinde, Üniversite öğrencileri Buket Yıldız ve Zeynep hüsünbeyi yaşadıkları evde öldürülmeleri ile ilgili Yıldız'ın eski erkek arkadaşı Hüsnü can Çökmez ’in 2 Ocak günü İstanbul'a döndüğü belirlenmiş Çökmez Kurtköy'de babasının mezarı başında gözaltına alınmıştı. Emniyete götürülen Çökmez cinayetlerle bir ilgisinin olmadığını söylemişti. 

‘ÇIĞLIKLAR DUYDUM’

Hürriyet'te yer alan habere göre Çökmez savcılar çıkarılmadan saatler önce Ukrayna makamlarından bir Tanık ifadesi savcılığa ulaştı. Almanya'da yaşayan ve Buket yıldızlı arkadaş olduğunu söyleyen G., Cinayete Tanık olduğunu anlattı. Buket Yıldızı arkadaşının öldürüldüğünü haberlerde gördükten sonra hemen Almanya'da polise giden genç tanıklığı ile ilgili ifadesini verdi. Alınan bilgilere göre genç ifadesinde şunları söyledi; “Buket ile Skype üzerinden sohbet ediyorduk. Sohbet sırasında evin kapı zili çaldı. Sohbeti kapatmamasını söyledim. O da kapıya giderek açtı. Bu sırada kısa bir konuşmanın ardından çığlık sesleri duymaya başladım. Boğuşma sesleri de geliyordu. Sesler kesildiğinde bilgisayarın açık olduğu odaya Hüsnü Can Çökmez girdi. Sohbet programının açık olduğunu fark edince bilgisayarı kapattı.” 
Çökmez cinayetleri inkar etsede soruşturmayı yürüten Savcı Tanık ifadesine okudu. Bu ifadenin ardından Çökmez cinayeti işlediğini itiraf etti. Çökmez savcılıkta verdiği ifadede eski kız arkadaş olan Buket Yıldızı barışma teklifini kabul etmediği için yılbaşında Ukrayna'daki evine gidip boğazını keserek öldürdüğünü aynı gün Buket Yıldız'ın ev arkadaşı olan Zeynep Hüsnübey’i de öldürdüğünü  Evde bulunan 4 bilgisayarı da olaya hırsızlık sözü vermek amacıyla alıp Türkiye'ye getirerek sattığını söyledi.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER