TEM'de feci kaza! Yaralılar var

TEM'de feci kaza! Yaralılar var

TEM Otoyolu’nda Öylesin yasak olduğu orta refüjdeki boyu neden dönmeye çalışan otomobilin minibüs ve başka bir otomobil çarptı. Korkunç kazada 7 kişi yaralanırken Otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarmak için itfaiye ekipleri uzun süre uğraş verdi.

Gündem Haberleri - 2019-02-17 17:00:51

TEM otoyolu Gümüşova rampaları orta mevkiinde Bugün öğlen saatlerinde meydana gelen kazada İstanbul istikametine gitmekte olan Ali İhsan Yetim idaresindeki 48 KG 484 plakalı otomobil TEM otoyolunda orta refüjde bulunan ve acil durumlarda karayolları, itfaiye ve 112 ambulanslarının çıkış yapabilmesi için kullanılan boşluktan Ankara istikametine dönmek için aniden TEM otoyoluna çıktı. Otoyolda Ankara istikametine seyreden Ahmet Yılmaz'ın kullandığı 34 BP 4748 plakalı minibüs, aniden yola çıkan otomobile çarptı.
Izinsiz yoldan dönüş yapan otomobil çarpmanın etkisiyle savrularak yine Ankara istikametine gitmekte olan Muhammet Cankor’un kullandığı 06 AEY 567 plakalı otomobile çarptı. Kazada 7 kişi yaralanırken her iki otomobile çarpan araç sürücüsü Ali İhsan yetim otomobilin içerisinde sıkıştı. 
Olay yerine ihbar Üzerine gelen Düzce Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri uzun süren Müdahale sonucunda aracın içerisinden yaralı sürücü çıkararak ambulansla Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürdü. Kazada aynı zamanda Cihan Göksu, Özgenur Yılmaz, Melek Yılmaz, Duygu Yetim, Ufuk Yetim ve Okan Göksu yaralandı. Yaralananlar 112 Acil Servis ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından üzerinde bulunan hastanelere kaldırıldı.

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER