Arap Kadınları Onun Peşinde! Yakışıklı Oyuncuya Ahlaksız Teklif Yağıyor

Arap Kadınları Onun Peşinde! Yakışıklı Oyuncuya Ahlaksız Teklif Yağıyor

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yasin karakteri ile genç kızların beğenisini kazanan oyuncu Nebi Taşkan’ın son dönemlerde Arap Kadınları peşinde. Genç oyuncuya para karşılığında ahlaksız tekliflerde bulunan kadınlar bile var. dizisinde canlandırdığı Yasin karakteri ile genç kızların beğenisini kazanan oyuncu Nebi Taşkan’ın son dönemlerde Arap Kadınları peşinde. Genç oyuncuya para karşılığında ahlaksız tekliflerde bulunan kadınlar bile var.

Magazin Haberleri - 2018-01-17 13:24:53

Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde canlandırdığı Yasin karakteri ile genç kızların beğenisini kazanan oyuncu Nebi Taşkan’ın son dönemlerde Arap Kadınları peşinde. Genç oyuncuya para karşılığında ahlaksız tekliflerde bulunan kadınlar bile var. 

Star Tv’de yayınlanan 'Fazilet Hanım ve Kızları'nın 'Yasin'i yakışıklı oyuncu Nebi Taşkan, önceki akşam usta oyuncu Filiz Taçbaş ve şarkıcı Semra San ile Arnavutköy'de yemek yedi. Yemek çıkışında deneyimli oyuncu Filiz Taçbaş’ın genç oyuncu hakkında yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. 

ARAP KADINLARDAN AHLAKSIZ TEKLİF YAĞIYOR
Yemek çıkışında açıklama yapan oyuncu Filiz Taçbaş, genç oyuncunun biraz telefonunu karıştırdığını, Instagram’dan kızların kendisini hiç rahat bırakmadığını söyledi. Özellikle Arap kadınlarının yakın markajında olan genç oyuncuya sadece bir akşam yemeği için 50 bin dolar yani 191 bin 500 lira teklif eden bile var. Hatta çok sayıda genç kadın Instagramdan ateşli fotoğraflarını genç oyuncuya mesaj olarak da atıyor. 

 

Sende Yorumla...
DİĞER HABERLER