Üniversiteli Burcu'yu Öldüren Eşine Müebbet Hapis Cezası Verildi

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde üniversite öğrencisi eşi 25 yaşındaki Burcu Okumuş'u kendisini aldattığı iddiasıyla 5 bıçak darbesiyle öldürülen 42 yaşındaki Özgür Okumuş Müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Gündem Haberleri - 2018-10-02 18:12:50

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin lazım olursa kentinde 18 Nisan 2017'de yaşanan Olayda bir kafede kahvaltı yaptıkları sırada Özgür okumuş ve eşi üniversite öğrencisi Burcu Okumuş Arasında tartışma başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özgür Okumuş, kendisini aldattığını iddia ettiği eşini sokakta bir sürü kovaladıktan sonra 5 bıçak darbesiyle öldürdü. Cinayetin ardından intihar etmeye Kalkan Özgür okumuş hakkında ömür boyu hapis istemiyle dava açıldı.

MÜEBBET HAPİS CEZASI VERİLDİ

Katil zanlısı koca karar için Gazimağusa'da son mahkemeye çıktı. Mahkeme heyeti okumuş hakkında, Taammüden adam öldürme', 'Adam öldürme' ve 'Kanunsuz bıçak taşıma' Suçlarından Müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Ağır Ceza Mahkemesi heyeti başkanı Fadıl Aksun, kararı okuduğu sırada Özgür Okumuş'un Burcu Okumuş'u, gözlerinin içine baka baka öldürdüğünü belirterek, kimsenin insan canı almaya hakkı olmadığın, ülke insanının da bu gibi olaylar nedeniyle korkutulduğunu söyledi.

Günün Diğer Haberleri