Eşinden Boşanmak İstemeyen Kadın İntihar Girişiminde Bulundu

Düzce'de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Müdürlüğü'ne giden 25 yaşındaki B. S., Eşinin karısından boşanmak istediğini iddia ederek eşinin ikna edilmesini istedi. Buradan olumsuz cevap alan kadın inşaata çıkararak intihar girişiminde bulundu.

Gündem Haberleri - 2019-02-15 18:23:22

Düzce'nin Uzunmustafa Mahallesi hastane caddesi üzerinde Bugün öğleden sonra meydana gelen olayda bir çocuk annesi 3 aylık hamile olduğu belirtilen Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Giderek eşinin karısından boşanmak istediğini söyledi ve yardım istedi. Kendisinin boşanmak istemediğini ve eşinin ikna edilmesi ne istediğini söyleyen kadının bu isteği olumlu karşılanmadı. Bunun üzerine il Müdürlüğü'nün karşısında bulunan İnşaat'ın 4 katına çıkan kadın intihar girişiminde bulundu. Çevrede bulunan vatandaşların kadını görerek ihbar etmesi üzerine olay yerine polis İtfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kadını ikna etmeye çalıştı. Çevrede bulunan vatandaşlar da aşağıda toplanarak meraklı bakışlarla olanları izledi. Hatta kadının intihar girişimini sosyal medyada canlı yayın açıp paylaşan bile vardı.

POLİS BİR ANLIK DALGINLIĞINDAN FAYDALANARAK KADINI İÇERİ ÇEKTİ

Ikna çabaları sırasında polis ekipleri kadının bir anlık dalgınlığından faydalanarak içeri çekti. Olaydan sonra binadan alınan kadın sağlık kontrolü geçirmek üzere Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Günün Diğer Haberleri