Tatil Cennetinde Şok Olay! Şezlongda Uyuduğu Sırada Bıçaklandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir Otel'de çalışan genç, şezlongda uyuduğu sırada daha önceden tartıştığı mesai arkadaşı tarafından bıçaklandı.

Gündem Haberleri - 2018-09-29 15:15:52

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yaşanan olay dehşete düşürdü. İlçede bulunan Bir otelde çalışanlar arasında çıkan kavga kanlı bitti. Aralarında tartışan iki çalışandan Mustafa D.  şezlongda Uyan mesai arkadaşını bıçakladı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi'ndeki Bir otelde meydana gelen olayda iddiaya Göre otel çalışanı  Arif O., iki arkadaşı ile birlikte sahilde şakalaşırken aralarında tartışma çıktı.  kısa sürede kavgaya dönüşen Tartışmanın ardından kavgada darp edildiği iddia edilen diğer Otel çalışanı  Mustafa D.,  Sabah saatlerinde şezlongda uyuyan Arif O’yu 6 yerinden bıçakladı. Yaralı Otel çalışanı olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra Mustafa D. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Eğitim Müdürlüğünde işlemlerinin tamamlandığı ve adliyeye sevk edildiği öğrenildi. Diğer yandan bıçaklama anı güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

"OĞLUMU UYURKEN BIÇAKLADILAR"

 bıçaklanan gencin babası Nedim O., "Adana'daydım. Bana haber geldi oğlunuz bıçaklandı diye. Ben de hemen Muğla'ya geldim. Oğlum bir kafede çalışıyordu. Aynı odada kaldığı iki arkadaşıyla kavga etmiş. Gece tekrar kavga çıkmasın diye şezlongda uyumuş. Tartıştığı oda arkadaşı sabah saatlerinde oğlumu uyurken bıçaklamış. Şuan oğlum özel bir hastanede tedavi altına alındı"  ifadelerini kullandı.

BIÇAKLAMA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Gencin bıçaklanma olayı güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye kaydedildi. Arif O. görüntülerde geceyi sahilde şezlong üzerinde geçiriyor. Mustafa D. ise Arif O.'nun yattığı yeri önce tespit ediyor, daha sonra bu yöne yönelerek belinden çıkardığı bıçak ile arka arkaya bıçaklıyor ve kaçarak olay yerinden uzaklaşıyor.

 

Günün Diğer Haberleri