Saçından Sürükleyip Yatak Odasına Götürmüştü! Cezaevindeki Ağabeyinin Karısına Tecavüz Eden Şahsın Ceza Belli Oldu

Adana’da cezaevindeki ağabeyinin karısı olan 27 yaşındaki D.B’ye tecavüz ettiği iddia edilen 30 yaşındaki Sezer B. için mahkemeden istenen ceza belli oldu. İşte detaylar…

Gündem Haberleri - 2018-05-10 17:20:16

Adana’da cezaevindeki ağabeyinin karısı olan 27 yaşındaki D.B’ye tecavüz ettiği iddia edilen 30 yaşındaki Sezer B. için mahkemeden istenen ceza belli oldu. İşte detaylar…

Olay, Adana Yüreğir ilçesinde 3 Nisan tarihinde meydana gelmişti. Alınan bilgilerde, 27 yaşında olan 4 çocuk annesi D.B, cezaevinde olan kocasının kardeşi tarafından tecavüze uğradığını iddia ederek polise şikayette bulundu. 

SAÇINDAN SÜRÜKLEYEREK YATAK ODASINA GÖTÜRDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

4 çocuk annesi D.B polise yaptığı şikayette, evli ve 3 çocuk babası olan kayınbiraderi Sezer B.’nin evine geldiğini ve saçlarından sürükleyerek kendisini yatak odasına götürerek tecavüz ettiğini öne sürdü. Şikayet üzerine polis ekipleri Sezer B.’yi gözaltına alırken kayınbirader Sezer B. tecavüz iddialarını kabul etmedi. Suçlamaları reddeden şahıs, yengesiyle kendi isteğiyle cinsel ilişkiye girdiklerini iddia etti. 

KAYINBİRADER İÇİN İSTENEN CEZA BELLİ OLDU

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sonucunda, Cumhuriyet Savcısı’nın verdiği kararla Sezer B. için istenen ceza belli oldu. Tecavüz iddialarıyla suçlanan Sezer B. için, ‘Cebir, tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli olarak konut dokunulmazlığı ihlal etme, nitelikli cinsel saldırı, mala zarar verme’ suçlarından toplamda 34 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Yargılanmasına henüz başlanmayan şüpheli Sezer B.’nin hazırlanan iddianamesinin ardından önümüzdeki günlerde Adana 14. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından başlanacağı belirtildi.

 

Günün Diğer Haberleri