Ünlü Sunucu Canlı Yayında Sayılı Günlerinin Kaldığını ve Yakında Öleceğini Böyle Duyurdu

BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, canlı yayında kendisini dinleyenlere kanser nedeniyle sayılı günlerin kaldığını, ölene kadar haber sunmaya devam edeceğini söyledi.

Dünya Haberleri - 2018-09-04 17:48:29

BBC Radio 5 Live programının haber spikeri Rachael Bland, canlı yayında kendisini dinleyenlere kanser nedeniyle sayılı günlerin kaldığını, ölene kadar haber sunmaya devam edeceğini söyledi.

40 yaşında olan sunucu Kasım 2016 yılından beri meme kanseriyle mücadele ediyordu. Geçtiğimiz ay sosyal medya hesabından açıklama yapan Bland, zamanla yarıştığını söylemişti. 2 yaşındaki oğlu için bir süredir bir anı kitabı yazan genç kadın, "Kansere samimi bir bakış" sloganıyla yayınlanan "Sen, ben ve Büyük K" radyo programının da 3 sunucusundan biri.

'Korkarım zaman geldi dostlarım'
Galler doğumlu genç kadın bu yıl mayıs ayında kanserine artık Tedavi edilemez boyuta geldiğini, ancak yine de klinik taramalardan umut verici sonuçlar beklediğini söylemişti. Bland, bu açıklamanın yaptıktan iki ay sonra kanserin Artık diğer organlarına da yayıldığını öğrendi. Twitter hesabından bir açıklama yapan kadın, "Efsane Frank S.'nin (Sinatra) sözleriyle, korkarım zaman geldi dostlarım. Hem de aniden. Bana sayılı günlerim kaldığı söylendi. Her şey çok gerçek dışı. Bana verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

 

Günün Diğer Haberleri