Volkan Demirel Hakkında Karar Verildi

Volkan Demirel Hakkında Karar Verildi

Volkan Demirel Hakkında Karar Verildi
Volkan Demirel Hakkında Karar Verildi
Fenerbahçe’nin son dönemdeki kötü gidişatının ardından ipler iyice gerilmiş, hatta bazı futbılcuların takımdan ayrılacağı iddia edilmişti. Takımdan ayrılacağı konuşulan futbolculardan biri olan Volkan Demirel’in durumu Fenerbahçe taraftarınca merak ediliyordu. Başarılı kaleci hakkında çıkan söylentilere son noktayı Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım koydu.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Volkan Demirel'in sonuna kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmeyi sürdüreceğini söyledi. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Volkan Demirel ile yeni kontrat yapılmayacağı iddia edilmişti.

AZİZ YILDIRIM SON NOKTAYI KOYDU

Ancak bu iddialar, bizzat başkan Aziz Yıldırım tarafından yalanlandı. Fanatik'in haberine göre; Volkan'ın kulübün çocuğu olduğunu söyleyen Yıldırım, "Hiçbir yere gitmiyor. O, bu takımla bütünleşti. Bu saatten sonra kendisi gitmek istese bile biz bırakmayız. Volkan Demirel sonuna kadar Fenerbahçe'ye hizmet etmeyi sürdürecek" ifadelerini kullandı. 35 yaşındaki tecrübeli file bekçisi da daha önce yaptığı açıklamada, "40 yaşına kadar Fenerbahçe kalesini korumak istiyorum" demişti.

VOLKAN DEMİREL TAKIMDA KALACAK

Volkan Demirel, Krasnodar ile oynanan rövanş maçında sakatlanmıştı. Arka adalesinde 3. derece yırtık tespit edilen tecrübeli file bekçisinin tedavisi başladı. Volkan, takımla antrenmanlara çıkamıyor ancak buna rağmen arkadaşlarını yalnız bırakmıyor. Başarılı kaleci, tesislerde tedavisini yaptırdıktan sonra ayrılmak yerine takımla vakit geçiriyor. Gaziantep maçı sonrası da arkadaşlarına destek veren Volkan Demirel, "Tek sorunumuz motivasyon. Kalitemiz ortada. Her takım böyle kötü dönemler yaşar. Bir maç kazandıktan sonra her şey düzelecek" sözleriyle moral konuşması yaptı.
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama