Beşiktaş Aradığı Stoperi İspanya’da Buldu! Teknik Direktörleri Resmen Duyurdu

Marcelo’nun yanına tecrübeli ve bir o kadar da kaliteli bir stoper arayan Beşiktaş, bu stoperi İspanya’da buldu. Siyah beyazlı kulüp defans hattını kuvvetlendirmek için Sevilla forması giyen Adil Rami ile ilgileniyor. Bunu açıklayan ilk isimse Sevilla teknik direktörü Eduardo Berizzo oldu. İşte detaylar…

Beşiktaş Aradığı Stoperi İspanya’da Buldu! Teknik Direktörleri Resmen Duyurdu
Beşiktaş Aradığı Stoperi İspanya’da Buldu! Teknik Direktörleri Resmen Duyurdu Hasan Vural Topbaş

Marcelo’nun yanına tecrübeli ve bir o kadar da kaliteli bir stoper arayan Beşiktaş, bu stoperi İspanya’da buldu. Siyah beyazlı kulüp defans hattını kuvvetlendirmek için Sevilla forması giyen Adil Rami ile ilgileniyor. Bunu açıklayan ilk isimse Sevilla teknik direktörü Eduardo Berizzo oldu.  İşte detaylar…

Süper lige ambargo koyan ve 2 yıl üst üste şampiyon olan Beşiktaş’ta önümüzdeki sezon için takımn eksik bölgelerine takviye yapılması için çalışmalar ara verilmeden devam ediyor. Siyah beyazlı ekip Aboubakar için görüşmelerini sürdürürken bir yandan da eksiklik olan savunma bölgesi içinde arayışlarını sürdürmeye devam ediyor. Siyah beyazlı ekip, önceliğini savunma hattına vermiş durumda ve bu pozisyona oldukça kaliteli bir isim alarak sıkıntıyı tamamen gidermeyi planlıyor. Bu bağlamda da Şenol Güneş’in vermiş olduğu isim listesine göre hareket ediliyor. 

SEVİLLA TEKNİK DİREKTÖRÜNDEN FLAŞ AÇIKLAMA

Beşiktaş’ın transfer gündemiyle ilgili olaraksa en dikkat çeken haber İspanya’dan geldi. İspanyol Marca Radyosu’na açıklamalarda bulunan Sevilla teknik direktörü Edurardo Berizzo, Fransız savunma oyuncuları Adil Rami ile Beşiktaş’ın görüştüğünü duyurdu. Berizzo, "Adil Rami'yle Marsilya yakından ilgileniyor ancak Beşiktaş da bu yarışın içerisinde. Bize, oyuncuyla ilgilendiklerini açıkladılar" ifadelerini kullandı. 

Öte yandan Sevilla teknik direktörü Eduardo Berizzo, kısa bir süre öncede Galatasaray’ın görüştüğü Belhanda’ya ilgi duyduklarını da açıklamıştı. 

 

Adil Rami Beşiktaş Galatasaray transfer haberleri Sevilla İspanya
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama