Ak Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu’ndan Mesut Özil’e Destek: Zamanında Beni Sınır Dışı Ettiler

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Almanya milli takımını bıraktığını açıklayan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’e destek verdi. Kenan Sofuoğlu yaptığı açıklamada Almanya için 4 sene yarıştığını Hollanda'ya transfer olduktan sonra düzeni bozulmasın diye Almanya'da yaşamak istediğini fakat sınır dışı edildiğini söyledi. Bu nedenle Mesut Özil’i çok iyi anladığını söyleyen Kenan Sofuoğlu, Türk milletinin Mesut Özil'in arkasında olduğunu dile getirdi.

Ak Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu’ndan Mesut Özil’e Destek: Zamanında Beni Sınır Dışı Ettiler
Ak Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu’ndan Mesut Özil’e Destek: Zamanında Beni Sınır Dışı Ettiler melek eren

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, Almanya milli takımını bıraktığını açıklayan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’e destek verdi. Kenan Sofuoğlu yaptığı açıklamada Almanya için 4 sene yarıştığını Hollanda'ya transfer olduktan sonra düzeni bozulmasın diye Almanya'da yaşamak istediğini fakat sınır dışı edildiğini söyledi.  Bu nedenle Mesut Özil’i çok iyi anladığını söyleyen Kenan Sofuoğlu, Türk milletinin Mesut Özil'in arkasında olduğunu dile getirdi.

AK Parti Sakarya milletvekili Kenan Sofuoğlu,  Almanya milli takımını ırkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle bırakan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil’e destek verdi. Dünyanın sayılı futbolcular arasında bulunan Mesut Özil, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdiği fotoğrafını ardından Almanya'da ırkçı saldırılara maruz kalmış ve Almanya milli takımını bırakma kararı almıştı.

"ALMAN HÜKÜMETİ BENİ SINIR DIŞI ETTİ"

AK Parti Sakarya milletvekili ve eski motosikletçi Kenan Sofuoğlu, 2000li yıllarda Türkiye'de motosiklet sporunun yeterince bilinmediği için Almanya adına yarışmalara katıldığını hatırlatarak,  "4 yıl Almanya adına yarıştım. Her şey çok güzeldi. Sonra Hollanda takımına transfer oldum. Bir anda her şey değişti. Kurulu düzenim olduğu için Almanya'da yaşamak istedim. Almanya hükümeti buna izin vermedi. Oturma iznim iptal edildi ve sınır dışı edildim. Şimdi Mesut Özil'e yapılanları çok iyi anlıyorum"  dedi. 

"ÖZİL ASLA YALNIZ DEĞİL"
Almanya milli takımını ırkçı ve ayrımcı saldırılar nedeniyle bırakan Türk asıllı futbolcu Mesut Özil'in yalnız olmadığına dikkat çeken Kenan Sofuoğlu, "Mesut Özil bu kararıyla, ırkçılığa ve ayrımcılığa güzel cevap vermiştir. Irkçılık insanlığın en büyük düşmanlarındandır. Toplumların bu tür kabul edilemez davranış ve düşüncelerden kurtulması gerekir. Günümüzde teknoloji ile birlikte küçülen dünyada birbirine o denli yakınlaşan insanlar ırkçılık söylemlerinden kaçınmalıdır. Ne zamanki ırkçılığı spor sahalarından yok edersek, eminim tüm dünyada barış ve kardeşlik, spor ruhuna uygun şekilde kendisini gösterecektir. Özil asla yalnız değildir." ifadelerini kullandı.

 

 

 

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu kenan sofuoğlu ırkçı saldırı mesut özil almanya milli takımı destek
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama