Teşhisi Konulamayan Gizemli Hastalık 11 Öğrencinin Ölümüne Neden Oldu

Korku giderek artıyor. Teşhisi konulamayan gizemli hastalık nedeniyle 4 öğrencinin hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Ancak, Batı Afrika ülkesi Gana'da Ashanti Bölge Bakanı Simon Osei Mensah tarafından yapılan açıklamada, ölü sayısının 11 olduğu belirtildi. Korkunç olansa hala hastalığın teşhis edilememiş olması. Ülkede ölü sayısının artmasından endişe ediliyor.

Teşhisi Konulamayan Gizemli Hastalık 11 Öğrencinin Ölümüne Neden Oldu
Teşhisi Konulamayan Gizemli Hastalık 11 Öğrencinin Ölümüne Neden Oldu melek eren

Korku giderek artıyor. Teşhisi konulamayan gizemli hastalık nedeniyle  4 öğrencinin hayatını kaybettiği  açıklanmıştı. Ancak, Batı Afrika ülkesi Gana'da Ashanti Bölge Bakanı Simon Osei Mensah tarafından yapılan açıklamada, ölü sayısının 11 olduğu belirtildi. Korkunç olansa hala hastalığın teşhis edilememiş olması. Ülkede ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. 

Batı Afrika ülkesi Gana'da gizemli bir hastalık nedeniyle ölümler giderek artıyor. Ashanti Bölge Bakanı Simon Osei Mensah bir açıklama yaparak, bugün Kumasi Academy Lisesinde 4 öğrencinin daha hayatını kaybettiğini belirtti. 

AYNI OKULDA 11 ÖĞRENCİ ÖLDÜ
Aynı okulda Mart ayından bu yana 11 öğrencinin hayatını kaybettiğini belirten Mensah, henüz bu ölümlere neden olan hastalığın teşhis edilemediğini söyledi. Sağlık ve okul yetkilileri ile hastalığın tespit edilmesi ve önlenmesi için bir araya geleceklerini söyleyen Mensah, daha önce ölümlerin menenjit nedeniyle olduğunun düşünüldüğünü, ancak otopsi sonuçlarında bunun doğrulanmadığını dile getirdi. Hastalık şu anda belirlenemediği için "gizemli bir hastalık" olarak kayıtlara geçti ve hala araştırmalar devam ediyor. 

 

gana batı afrika gizemli hastalık son dakika hastalık
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama