Tehlike Büyük! Hemen Boynunuzu Kontrol Edin

Oldukça yaygın olarak boyunda ve kulak arkasında bulunan Topraklar görülüyor. Fakat bazı durumlarda bu Topaklar son derece tehlikeli olabiliyor.

Tehlike Büyük! Hemen Boynunuzu Kontrol Edin
Tehlike Büyük! Hemen Boynunuzu Kontrol Edin melek eren

Uzmanlar boyun ve kulak arkasında oluşan toprakların tehlikeli ya da hayati hayati tehlike arz eden sağlık sorunlarının habercisi olduğunu söylüyor. Peki, boyun ve kulak arkasında oluşan hangi sokaklar tehlikeli? İşte haberin detayları...

BOYUNDAKİ ŞİŞLİKLERİ MUTLAKA DOKTORA GÖSTERİN

Boyunda oluşan şişlikler üst yutak kanserinin lenf düğümlerine yayılmasına neden olabiliyor. Ağrılı olmayan bu toprakların göz ardı edilmesi büyük tehlikelere yol açıyor. Lenf kanserinin diğer belirtileri ise işitmede sorun burun tıkanıklıkları burun kanaması ve Bulanık görme gibi belirtilerdir. Kulak arkasındaki topaklar başta cilt kanseri olmak üzere bazı kanser türlerine eşlik edebilir. Bu topaklar, iyi oldukları kadar kötü huylu da olabilir.

LENF SİSTEMİNİ KONTROL ETTİRİN

Kişinin vücudunda lenf bozukluğu olması durumunda lenf düğümleri büyür ve şişer. Tıbbi olarak "lenfadenopati" Adı verilen bu durumda lenfatik sistem damarlarından oluşur ve lenf düğümlerinde bulunan yüzlerce bakteri Yakalayarak yok eder. Bu hastalık boyun kulak çevresi ve kolların altında olmak üzere vücudun farklı bölgelerindeki lenf düğümlerinin genişlemesine yol açabilir. Herhangi bir lenf bezinin genişlemesi durumunda hemen doktora başvurmanızda yarar vardır. Boyunda koltuk altında yada kasıkta genişlemiş lenf düğümleri beyaz Kan hücrelerinde başlayan ve bir kanser türü olan Hodgkin Lenfoma'nın En yaygın görülen belirtileridir. Gece terlemeleri Ateş kilo kaybı ve kalıcı Öksürük de bu hastalığın diğer belirtileri arasında sayılabilir.

VÜCUT SİSTEMLERİNİZİ ENFEKSİYONLAR İÇİN KONTROL EDİN

Sıklıkla boyun ve Kulakların etrafında şişlik ve topaklar virüsü ve bakteriyel enfeksiyonları gösterir. Kulak arkasında oluşan toprakların en yaygın enfeksiyon belirtisi arasında mononükleoz, strep boğaz, suçiçeği ve kızamık yer alır.

 

lenf kanseri uzmanlar uyarıyor boyun kulak arkası son dakika
Sende Yorumla...
Kalan karakter sayısı : 500
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR X
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Bekaretini 14 Milyon Liraya Sattı
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama
Mehmet Ali Erbil’in Kardeşinden Çok Önemli Açıklama